373,15 K

IMG_1291
Det är onekligen lite saker som ska flyttas till klockan sju imorgon. Jag tog det mesta på ren ilska men min rygg sätter stopp för de tyngsta grejerna. Alltså jag hade ju inte tänkt ta grävskopan på ryggen med det är ett par tunga krukor där bakom. maken har planerat att se på en match och göra allt i halvlek, det tror jag när jag ser det.

Vissa dagar tänker jag att det vore lika bra att bara skita i allt och hoppa. Idag blev en sådan dag. En dag som kokar ner till allt det där man hatar.

Vi försöker med att få barnen att lägga sig själva. Vi försöker få ordning på tomten. Vi försöker få ordning i huset, på tvätten, på öppna spisen och ta mig fan hela jävla livet och så plötsligt dyker en kille upp som vill sälja på oss ett larm!!!!

Jag såg honom på långt håll. Maken hade inte vett att tacka nej igår  när han kom förbi utan bokade på stående fot in ett möte idag klockan 20.00.

Det finns många saker med att boka in ett möte vid den tiden som är fel. 1) Vi ska inte ha ett larm 2) Vi har inte RÅD med ett larm 3) Vi har inte ett skit i huset som skulle göra det värt att forcera ett skitdyrt larm (alla pengar har nu ätits upp av själva husbygget mm mm mm) 4) Maken har själv initierat nya läggrutiner som ju brukar sammanfalla med klockan åtta ish.

Jag blev galen. Maken mindes inte ens mötet utan lallade runt i flipflopsen och TITTADE på saker medan jag försökte flytta all bråte på framsidan av tomten till baksidan så att de efterlängtade markkilllarna ska kunna göra sitt jobb imorgon bitti. De kommer glatt klockan sju nämligen när maken fortfarande ligger i sängen (om ni nu läser in att jag är sned på maken så läser ni alldeles rätt).

Maken bjöd in larmkillen och frågade om jag ville vara med….Han mottog en iskall block och ett muttrande att det ju var hans larm och jag HADE SAKER ATT GÖRA….hint hint HINT och offerkoftan på. Han slog sig glatt ned och beställde ett larm, det tog säkert 45 minuter. Jag hann plantera jordgubbar, kassera fyra krukor, passa Tylla som sprang in och ut ur huset mm. Han bokade också in en dag för dem att komma och installera detta fantastiska (förmodligen skitfula) larm som jag inte vill ha på min LEDIGA dag, typ den enda jag har. Då sa jag ifrån.

-Tycker du på allvar att det är bra att jag, som inte ens vill ha ett larm, ska ta in teknisk information om något som kan fjärrstyras från en mobil jag knappt kan min pinkod till när jag egentligen hade planerat att göra härliga saker med ett av barnen…tycker du VERKLIGEN DET????

-Ööööööö…Kanske vi kan boka in en annan dag, vände han sig och sade till larmkillen som definitivt kände av atmosfären, han sa att de kunde vara jätteflexibla och komma när det passade maken. URBRA idé!

Jag hatar elektriska saker, jag lär mig aldrig hur man får ihop tv-playstation-cd-högtalare eller något utom min dators laddkabel typ och jag vill HA det så. Jag gör aktivt motstånd mot att lära mig ny teknisk skit. Det tar upp på tok för mycket hjärnvolym hos mig. Jag har HJÄRNBRIST ju!

Jag fortsatte med att bada tre barn, dammsuga hallen och vara på allmänt dåligt humör för att få maken att fatta att det var dags att få barnen i säng nu. Då vaknade han till. FOTBOLLEN! För hellskotta, det är ju fotboll!

Ja men stoppa världen, det ska ju kuta omkring 22 man på en plan från länder jag inte vet vilka de är och det kommer ta minst två dyrbara timmar från vårt allmänna plockande, flyttande och städande.

Jag ser bara matcher där jag hejar på ett lag. Tidigare var det Zlatans lag men nu är jag islänning. Jag känner mig mycket besläktad med folk som gör mänskliga vulkaner, vågen är för whussies. Jag är ju en vulkan, jag känner magman i mina ådror just nu.

Jag vet, inte skriva i affekt, men jag bara måste för jag blir allvarligt galen på honom och allt galet som händer oss nu och vissa dagar är det som om allt destilleras ned till att jag bara ser hans skitiga kläder överallt. (Inte såååå konstigt för att de ju faktiskt ligger precis överallt) Droppen var när hans trädgårdsshorts som är helt bruna av lerjord låg i vår säng nu när jag skulle natta T…..hur ska man någonsin kunna få ordning på det? Jag vet inte….jag börjar fundera på min gamla plan som rörde elkablar och genitalier…minns ni den?

IMG_1307
Känner du den gråhårige ganska långe äldre mannen som kör den här? Då kan du hälsa från mig att man INTE kör mot enkelriktat snabbt som tusan förbi en sexbarnsmamma på insidan för att sedan kasta sig in i den enda lediga parkeringsfickan. det är som att stjäla. Man väntar på sin TUR och om man dessutom gör så mot en mycket ettrig kvinna som skriver om det på en ilsken blogg som folk läser…då har man liksom skitit i det blå skåpet. Nästa gång jag ser honom i centrum ska jag fråga hur han tänker kring detta med medmänsklighet, hänsyn och vanligt jävla folkvett. hade jag varit plis hade jag släpat honom till min polisstation och anhållit honom för allmänfattligt beteende. man ska inte reta upp folk som mig, jag kan fatta eld, jag är väldigt nära kokpunkten.
IMG_1280
Att somna i ett rum som ser ut så här kräver en mycket trött människa, det är jag. Jag sover tungt trots att detta egentligen driver mig up the wall. Jag har funderat på att ta in professionell hjälp faktiskt, en som ”rensar i röran” problemet är väl att jag skulle åka med ut i den utrensningen, jag är rörigast av alla just nu.

Eftersom jag känner mig arg och gnällig tänkte jag muntra upp er med lite gamla inlägg från innan jag blev så här galet argsint. Boel behöver inte läsa, hon kan detta här säkert några till 😉

Näradödenupplevelse och här ett annat gammalt inlägg för nytillkomna läsare, om kvinnokroppens förfall…Tampongen flyger ut, typ.

Men vet ni vad, nu är jag lite lugnare. Jag ska dela med mig av en låt som gör barnen väldigt glada just nu, vi har kvällsdisco här hemma lite då och då och dansar i vardagsrummet så alla ser fast inte nakna som på Sergels torg.

Jag ger er…..JUSTIN!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen