Semesterstressen

IMG_2628
Mitt HÅR!?! Vad händer här? Värme fukt och väldigt kalkhaltigt vatten gör under för volymen. Här under mitt morgonpass vid poolen igår.

 

Nu har jag kommit igång riktigt bra med bålstabiliseringen. Det avgörande verkar vara benböj. Maken tyckte marklyft men någon måtta får det ändå vara! Jag kan ju inte lägga på MER vikt på min arma benstomme, nej, jag går sakta framåt här tror jag. Men varje dag kör jag mitt program, ibland två gånger.

Dagen avslutades igår med att vi alla betraktade stjärnhimlen. Vintergatan syns så fint från vårt poolområde. Inalles såg vi fem stjärnfall. Vi tjafsade lite om var polstjärnan var men var alla överens om karlavagnen. Tänk att vi allihopa inte kan mer än EN stjärnbild!! Det måste vi ändra på! Det är helt makalöst häftigt att ligga här inlindad i en filt och bara betrakta universum…..man får lite distans till futtiga saker som räkningar, bygglov och besvärliga människor.

 

Tack för idag Le Lac!

IMG_2633
Min minsta pruttfis ger vardagen lite extra krydda. Vi letade och letade efter en fjärrkontroll igår som vi befarande hade hamnat i poolen. Men nej då, hon samlar små viktiga saker i sin ”gräklippare”. Nu vet vi var vi ska leta iallafall…
IMG_2629
Min nya baddräkt. Jag har blivit min mormor uppenbarligen. En Triumph som är snyggare än praktisk och med inbyggd bh…..Men det är ingen LEK att få den på sig. I mörkret (där jag oftast byter om) är det inte helt lätt att hitta rätt bland draperingar, bh-byglar i foder eller att urskilja vad som är fram/bak, in/ut. Livsfarligt faktiskt om man har bråttom och det är halt på golvet.
IMG_2643
Pappa och dotter nummer två i ordningsföljden. Härligast är kanske ändå kvällarna här. Då temperaturen sjunker och man får lite ro.
IMG_2644
Och en hårbild till….detta är ändå nytvättat kan jag berätta!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen