Klädinferno

img_5591
Jag älskar det stora fönstret mot öster. Ljuset idag var magiskt!

Ja men hej på er!

Solen strååååålar idag när jag ska arbeta 13-21 på kirurgakuten i snökaoset (läs ortopeden går för högtryck). Jag lämnar mina älskade barn som jag i snitt träffar 2-3 timmar per dag i veckorna för att möta den sjuka allmänheten (vilket jag gärna gör för jag får så mycket positiv feedback från mina patienter!!! Ni gör verkligen min arbetsdag mödan värd!).

Jag vaknade tyvärr med huvudvärk (igen, fjärde dagen av sju möjliga) och gjorde min helvetescoctail som farmaceut Maxstad blev livrädd av…dvs 800mg Brufen, 1g Alvedon och en Treo brus citron!!). Works like a charm…..

Plötsligt blev det lite bättre (säkert placeboeffekten) men så gjorde jag misstaget att gå in i sovrummet i dagsljus (det gör jag ju normalt inte eftersom jag lämnar hemmet i mörker och återvänder på samma sätt…

Då finner jag orsaken till att makens garderob gapar tom (något som han ständigt är på mig om eftersom han tycker jag har för mycket kläder i jämförelse. Jag tror jag vidrört detta tidigare…) hans kläder ligger nämligen inte i garderoben utan fungerar som isolerande lösull i huset.

img_5593
Men vad skådar mitt norra öga??? TOMMA trådbackar???? Så synd på asdyra Elfasystemet tycker jag som har fått den hemmasnickrade delen av garderoben (jag är INTE bitter). Och ser ni, de lättglidande lådorna är inte inskjutna som man skulle kunna önska….
img_5592
Här ser ni makens garderob, det är här han plockar sina kläder som JAG tvättat och sorterat ut. Men till hans försvar kan jag säga att han nu samlat ihop allt som legat på strykbrädan i fem veckor och burit upp till vårt sovrum. Minus dock på att han placerat den FRAMFÖR min del av garderoben så att jag inte kan öppna mina INSKJUTNA lådor där jag förvarar mina kläder…..Notera att juldekorationer finns i planeringen här….
img_5594
Vem behöver gå på konstmuseum när man kan få se fantasifulla installationer in the privacy of your own home???
img_5595
Jag vet, jag ansvarar för tavelhängningen här hemma så delvis är detta stök mitt men det kompletteras fint med en hög kläder för balansens skull.
img_5596
Jag fick snabba mig med den här bilden för maken började ana oråd…han är orolig över vilken bild jag ger er av honom (?). Lite sent kan man tycka…..Men ni ser va? Verktyg och arbetskläder i en fin hög, och en tv….
img_5597
Sista bilden skulle bli av en ensam skjorta på en bänk men maken snodde åt sig den snabbt som attan och kastade på installationen, ni kan jämföra bilderna för bevis.

 

Nu ska jag lämna er med dessa bilder och fokusera på min familj den lilla tid jag har kvar (i hemmet alltså).

Tylla gör hjärtan åt mig

https://youtu.be/d8kWsWhE4OQ

 

 

Ha en skön LÖRDAG och broddar på, annars ses vi på akuten!;)

 

Anna

6 svar på “Klädinferno

 1. Anna
  När jag läser dagens härliga inlägg tänker jag så här:
  Detta upplever jag mera som ett kåseri än ett bloginlägg. Vad nu skillnaden är?

  WIKIPEDIA
  Ett kåseri är en underhållande kortare text i tidning eller tidskrift. Termen kommer från franskans causer (samtala). Kåseri är avsett att ibland framföras muntligt …

  Du skulle lätt få möjlighet att medverka i en större dagstidning, med en bred läsarkrets, som skulle längt till nästa inlägg.

  Lennart

  1. Dina kommentarer förgyller min dag! Ring alla du känner som kan behöva en kåsör/rapportör/kommunikatör jag älskar ju att skriva!;)

   Anna

 2. Jag får helvetes skallvärk ibland också. Inte migrän. Den där pillercoktailen.. funkar den alltid? 🙂
  Tar man allt på samma gång?

  1. Nej kära hjärtanes, du ska inte göra som jag gör!!! Det är sånt som läkare utsätter sig själva för bara. Som när man frågar en husläkare (och själv är läkare) om man kan ta Nasonex mer än två gånger om dagen och får svaret: Du kan köra på tills du får näsblod….
   Man ska göra som vi säger, inte som vi gör!!
   Anna

  1. Jag tror ibland att precis alla har det som jag. men sen finns det tydligen dem som har städhjälp…och pedanta män…..Who would have thought???
   A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen