Oj vilken dag!

Många känslor så här på kvällen….maken får ta morgondagens ”vab”. Han kan arbeta hemifrån och jag måste uppfylla mina krav på närvaro (utbildning ni vet) så jag går upp i svinottan. Men det är ganska roligt faktiskt, jag gillar att stå på operation….svårt bara att hålla fokus på narkosdelen…jag är ju överintresserad av kirurgi, öppen kirurgi. Det är inte så vanligt längre men jag tycker det är makalöst spännande. I min värld är man ingen riktig läkare om man inte snabbt kan få ut en app. Och jag har fått löfte om att gå ihop med en av kirurgerna ett nattpass, han lovade mig att det alltid dyker upp en sådan förr eller senare. Jag är glad bara jag får hålla hakar och sy lite. Ska läsa på noga innan så jag gör allt rätt bara. Jag menar….det vore olyckligt om jag tog bort en galla av misstag eller så….JAG BARA SKOJADE! Not to worry, jag vet var blindtarmen sitter! Men tänk er att läkare gjorde lite som de kände för….som när man bygger hus till exempel, flyttar eluttag och väggar lite som man tycker. Det skulle ingen gilla.

Nog om det, jag är snart över vårt husbygge och då ffa markarbetet. Det har jag lagt bakom mig. Nu är jag mer intresserad av Jordabalken. Grannen framför har nämligen inkräktat på vår tomt och smällt upp ett skitfult staket som ni vet där. Det visar sig när man läser på att vi kan fakturera honom för detta, kul va? Vi hyr liksom ut marken till honom. Betalar han inte kan man koppla in Kronofogden. Viktiga grejer med mark, och tomtgränser….bondesamhället var uppstyrt. Fast Stadsarkitekten som undertecknade sitt loja brev med just Stadsarkitekten där de inte tyckte det var någon ”biggie”…jag bad att få ett namn på tjänstemannen bakom detta för att copy pastea lite utsnitt ur ovan nämnda balk.

Sen har jag fått mer positiv feedback på you know what…..min stora hemlis som snart blir publik. Kan inte bärga mig mer snart……ooooooooo

Nu god natt från Villa Voltaire, eller Örnnästet som vissa kallar vårt hus, det låter lite andra världskriget på något sätt…Örnen har landat typ. Lite bunkerkänsla kan man få längst in i vår källare om inte annat!

 

Sov nu alla, jag mattar ut er med mina skriverier!

2 svar på “Oj vilken dag!

  1. Anna
    Jag lär mig mer och mer om dig varje dag.

    Har jusst läst don OM MIG!

    Sedan fär vi se om jag hinner med alla dina bloggar.

    Jag som är uppväxt i ett Trädgårdsmästarhem är nyfiken på din trädgård.

    Lennart

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen