Klatjofs i knasluvan

img_6281
Ser ni? Dubbelstrumpan och lite gott och blandat…

 

Ärade läsare!

Ni är i sanning en tapper skara som härdar ut med mig i vått och torrt. Idag blir det torrt, knastertorrt!

Strumporna håller på att ta över här hemma, jag har för avsikt att se hur långt det kan gå och antar att Anafranil kan komma att bli den slutgiltiga lösningen för mig (för att bemästra mina tvångsmässiga tankar kring att städa bort dem…).

 

img_6282
Här en strumpa som gör chins!
img_6298
Här samma strumpa som förut. Lagd strumpa ligger kallar maken detta verk för. Vi startar budgivningen på 10kr.
img_6295
Maken fick matlåda…..IGÅR! Nu 24h senare står den där som ett majestätiskt monument över min kokkonst. Fs läxmapp ligger kvar den med, skulle lämnats in idag. Och så ett rivjärn, fan vet hur det kom in i bilden.
img_6296
När jag sträckte mig efter att sätta igång radion noterade jag detta, sylt från igår. Dit når inga barn. Maken nekade ej, det var han, igår, och han visste om det men lämnade kvar till senare, mycket senare.
img_6297
Sista bilden för att beskriva hur det blir när jag inte är hemma och städar på heltid….kokt spagetti i kastrull. Ett experiment för att se om nya antibiotikatyper kan komma att utvinnas ur vanlig mat. Det vore lågt av mig att kalla detta för slarv när kanske antibiotikaresistensens gåta snart är löst och Nobelpriset är hans!

Jag kan tyvärr (tyvärr?) inte ta foton på allt som är i oordning här hemma, tiden räcker inte till men det finns mer, pappersremsor på golvet, kläder i badrummet osv osv. Maken klagade idag på att mitt bloggande kanske hindrar honom i hans karriär……? Jag skulle snarare påstå att det hindrar MIG i min karriär. Dels pga göder min lust att blogga samt att det är mkt tröttande att leva på en soptipp. Vill ni läsa mer om hur outstanding min man är på sitt jobb, googla Les jeux sont faites och voltaires vardag kan ni läsa mer om detta. Nu ska jag låta er vara ifred, jag orkar inte skriva om Trump idag som jag tänkt, det får bli imorgon på min lediga dag, ja, sådana finns (när man arbetat 16h i sträck en fredag).

img_6291
Åt lunch med kollega idag i Bistron. Väntade på henne ett tag och hann reta upp mig på menyn….Särskrivningar och fel ändelser är inte roliga. Och vad är TA?
img_6292
Lilla T fick en lampa att ha på overallen. Den lös väldigt bra, och nära!

3 svar på “Klatjofs i knasluvan

  1. Anna
    En bild säger mer än 1000 ord.
    Dina bilder med text belyser verkligen hemma hos familjen Voltaire.
    Hur duktig du än är med att skriva texter skulle du aldrig kunna beskriva detta på samma sätt.
    Jag funderar på att kontakta TV4 och när serien med Pernilla Wahlgren börja med inspelningar hemma hos ER.
    Kram
    Lennart

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen