Författare

IMG_7428
Lilla pruttan, sjuk hela veckan. Idag är det min tur att ”vabba”. Maken drar tyngsta lasset här annars med sjukfall.

Så tjatigt kanske ni tycker, att jag skriver om min ”bok” igen men nu är det ett faktum. Jag ska få ge ut en bok!!! Jag kan inte säga att det varit en barndomsdröm eller ens en dröm men sedan ”kokboken” kom till har det liksom känts lite nesligt att den aldrig kom i tryck trots kontrakt och allt. Men NU efter att fem förlag velat ge ut har jag valt ett och jag tror det blev helt rätt! Jag kan också berätta att en av mina absoluta favoritillustratörer kommer att jobba ihop med mig med detta, jag ligger lite lågt där….ni får veta senare, papper ska skrivas och så men jag lovar det kommer blir bra. Även om min text skulle suga så kommer bilderna bli smashing! Det är helt säkert! Och ni kommer få följa med på resan mot färdig bok.

Tack och lov är mitt jobb redan gjort, jag hade aldrig orkat som det är nu. Jag skrev ju boken i ett försök att bli frisk och jag tror på allvar att det höll min näsa över vattenlinjen. Nu vet jag knappt vad som står i den helt ärligt! Men snart snart kan jag kalla mig författare och jag har börjat fundera på et nytt visitkort. Ett som beskriver MIG, jag hoppas att min vän Babs som känner mig väl vill ta sig an detta….hon är så fantastiskt duktig med bokstäver och sånt. Jag bara kladdar.

FullSizeRender
Jag har ju rötter i Dalarna, kanske det är därför jag gillar kurbits så?

Så, nu vet ni. Jag ska vila nu, jag har en hel natt med blixthalka framför mig och har knappt hämtat mig från gårdagen. Jag hoppas på en lugn resa men vet att man inte alltid får vad man önskar även om jag känner att just jag ofta har fått just allt jag önskat.

IMG_7414
Gammalt och nytt kladd….missade strecket på t….

Kram och tack för alla fina kommentarer senaste tiden, jag lever på dem!

IMG_7416
Tänk om man var lite duktigare på datorer och så…..

2 svar på “Författare

 1. Hurra så roligt!!!!

  Hoppas att ni hinner fira med champagne någon av dagarna i helgen.

  (Om ni inte har champagne hemma kom ner till oss så ser jag till att det finns en välkyld flaska).

  1. Tack Anna!

   När jag gick förbi ert hus imorse efter jouren tänkte jag vara lite rolig och plinga på för att få champagnefrukost….Det hade väl varit trevligt!!! (Somnade och åkte förbi hållplatsen med resultatet att jag höll på att slå ihjäl mig i den isiga backen på väg till oss). Om ni orkar och vill kan ni kanske svänga förbi ikväll för bubbel och sncks? Är för trött för att laga genomtänkt middag men skumpa har vi….
   A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen