Dagens sanning

Jag har inget att slötitta på längre. För streaming är nu olaglig. Det innebär, ingen Modern Family, det enda jag och maken ser ihop, Ingen Elementary som vi ibland ser ihop och Svtplay sänder bara två saker som intresserar mig Line of Duty och Endeavour där jag sett alla avsnitt och sen finns inget mer intressant där. Netflix…..ja hur länge kan man behöva vänta på nästa avsnitt av DS? Eller Sherlock? Totalt meningslöst faktiskt. Jag hatar att se skräp, har för lite tid för sådant, jag blir bara irriterad av dåligt tv/film. Jag såg om Alla presidentens män, så bra. Men annars bara skit faktiskt. Den där Handsome….är det inte lite övertydligt att brickan är upp och ned? Liiiite…?

Nä, det gick inte att somna. Inte ens till en Netflixfilm i den lägre skolan. Det var faktiskt lite i desperation som jag satte igång den rullen eller om det var en serie. Handsome tror jag den heter. Jag försökte få maken att se också för jag fnissade tre gånger på 14 minuter och det brukar betyda att maken kan gilla. Men klockan blev för mycket och kanske det var därför jag fnissade? Maken vände sig om för att sova, Edgar kom in i vårt rum och ja, där dog liksom sömnen. Huvudvärken var också ett faktum så jag bestämde mig rätt snart för att istället för att få en jäktig morgon, ta hand om det där förskolefixet som behövde göras….att skriva en helgberättelse om vad Trulle varit med om.

Maken får mycket beröm för sin insats, jag fick psykbryt och åkte till Rusta. Det var meningen att åka till Jula men vi började på Rusta och se det var bra. Vi hittade en liten fågel som Edgar älskade, den där galna konturen, ett cykellås till Frank och jag fick någon typ av växthus till mina to,ater som snart tagit över hela vårt hem. Det var rätt livsfarligt ett tag när maken lade bärlinor vid entrén för barnen sprang in och ut och jag såg öppna underbensfrakturer och disponerade knän över hela linjen. Vi drog helt enkelt.

Tyvärr fick han inte uppleva så mycket. Eller, JO, det fick han men inget man vill dela med sig av till ALLA på förskolan och deras föräldrar. Han var ganska mycket naken, det var Tylla också trots snålblåst. Han fick tvättas, borsta tänderna och blev biten av en höna. Nu sover han ihop med tylls och en kvinnlig kentaur i lila och rosa hår…..

Jag försökte skriva ut berättelsen med bilder också för att sedan klistra in med glitterlimstift i den bok som medföljde ”Trulleväskan” (som i skrivande stund ej kan återfinnas. Kaos kommer säkert utbryta under morgondagen då jag minns detta. Nu kan jag inte tända upp hela huset bara för att leta reda på den. Jag kan leta en hel del i det ljus som grannen nedanför bjuder på men inte i barnens två sovrum där den antagligen ligger gömd. Jag skulle väl sätta mina pengar på att det är den där lille Edgar som varit framme igen. Han gillar ju saker som inte är hans. ordningsmakten kommer kopplas in under morgondagen.

Så här sitter jag nu och skriver i köket. En Naproxen och en Alvedon forte senare. Jag sköljer ned det med iskall Coca-Cola och jag vet, asdåligt för ALLT men det skiner jag i. Jag har ont, jag har inga diklofenak och vad gör man???

Jag känner ett väldigt tydligt behov av PENGAR. Vi bygger veranda/entré/altan och det är maken som är slav. Jag tar hand om allt annat (hence huvudvärk). Jag har en bil som antingen bara behöver en dyr service (bara att felkolla kostade 1000 kr och tog 30 sek) men jag har inga stålar för det nu. (altanen sväljer allt och kvarskatten. Hur är det möjligt att vi ska behöva MER skatt? Jag fattar faktiskt inte det. Vi tjänar ju inte ens 53000 kronor IHOP? Och förra året betalade vi så himla mycket skatt att vi fick låna pengar….För att vi sålt ett hus och köpt ett dyrare….jag ska inte gnälla om det. En del bor på gatan men det jobb jag gör suger verkligen musten ur mig och makens är inte heller någon direkt barnlek.

Men, jag tänker att det kanske vänder……och biter ihop. Och är väldigt avundsjuk på A som nyss köpt min DRÖMBIL! En liten Fiat 500 cab. Jag älskar den bilen och hade jag orkat (dvs inte somnat vid åtta när jag lade Tylla, Trulle och Kentauren) hade jag gjort som vi planerat, slunkit ner till henne för att provköra den. Den var inte så dyr och jag började räkna lite på vad service, försäkring och bensin till min Chrysler kostar….och kanske det ÄR en bättre idé att ge bort den och ta ett smslån?

Jag skulle också behöva en färgskrivare. En som håller mer än ett år. Vi hade en men den dog rätt snabbt och så hade vi inte råd med en ny utan köpte minsta möjliga vita som ju bara har svart som alternativ. Det förbannade jag idag.

Kvaliteten på bilderna jag skriver ut är väl mer än tveksam…..

Nu jamade katten så livligt utanför så henne fick jag släppa in också. Det betyder att jag i värsta fall kommer sova med två barn och en katt på mig om jag väl somnar…..

Här sitter jag i mörkret och ensamheten. Innan jag hann skriva klart bildtexterna vaknade Tylla och tågade in till min säng. Kanske jag ska testa att sova med kentauren?

Jag känner att jag behöver se Lost in translation igen. På den positiva sidan finns att Macron vann men det ska man tydligen inte heller glädjas åt för han har inte en lätt väg framför sig. Vem har det undrar jag? Paris Hilton? Eller? Det har varit tyst om henne ett tag, vad har hänt? Har hon fått småbarn? Eller knarkar hon….eller kanske det bara är jag som missar allt skvaller numera och inte uppdateras via frissan? Jag hörde på radion att man kanske lever längre om man har roligt…..no shit!?!

Smoke and a pancake?

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen