Drönare

Åh, jag är ledig! Underbart. Vi hade trevliga gäster igår och det blev sent . Idag regnar det tack och lov för det betyder att vi med gott samvete kan vara inne och förhoppningsvis städa lite, långsamt, inte argt som det brukar utan stillsamt och metodiskt.

Jag hörde på radion om drönare häromdagen. Att det är framtiden…..min första tanke var  ”å nej, ytterligare störmoment i vardagen”. Som om det inte räckte med det som far fram på gatorna nu. Bilar, cyklar, hooverboards och så vidare. De färdas ju ändå i samma plan som man själv. Men att behöva oroa sig för något 100-120m upp….tänk att få sin egen bok i huvudet liksom. Nä, jag är konservativ, jag gillar inte mer av allt. Just nu är less more.

Jag nöter på, boken ska iväg nu och sen blir det mässa. Utmaningar sannerligen!

A

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *