Önskelistan

Hej jag hittade den! Min state of the art Polaroidkamera som släpptes sekunden innan digitalkameran kom….Den började genast lysa rött…alltså att den var redo och laddade. Vilket jäkla batteri alltså! Nu ska jag googla film till den, tänk er FILM!!!!

Det drar ihop sig till födelsedagar här hemma. F blir 8, E blir 7 och Tylla fyller 4.

F: Machete, armborst och en Morakniv.

E: Katt, Endomanlego och att han får gifta sig med mig. Pappa kan få bo i källaren. Han ska då få ha massor med mat i sitt rum men får ej lämna det…

T: Iskrafter. Bara det.

Såååååå jag har köpt: F: Tennisracket, fyra par kalsonger och har en lös plan på något som inte är vålds-krigs eller mordanknutet, kanske play dough? Från mina föräldrar har jag inhandlat vinterjacka, tillhörande täckbyxor och en radiostyrd bil.

För de två övriga är det ju lite tid kvar men legot till E känns inte helt otroligt att jag köper trots att han har för vana att kasta legot genom fönstret, nedför berget och byta bort sina finaste…men jag kan ändå gilla det.

Tylla kommer bli svårare att fixa något till. hon är inte så resonabel för tillfället…meeen å andra sidan kan man alltid förvilla henne med en påse tuggummi. Vi får se helt enkelt. Kanske en Batmancape, hon gillar den som Wilmer har…..

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen