Tips från coachen….

Ska jag stå så här? (På vaddå, 12 cm stilettklack och tårna?) Man får lite samma vibb som när ”Madde” lutar sig över den kungliga vaggan eller säger Ti hi….

 

Tydligen har den här för mig okända skådisen varit för tjock i Guccis tycke för att de skulle låna ut klänningen åt henne. Den ska ha kostat 28000kr. Vad tycker jag om det…..Jo, jag tycker att hon kunde lagt 28000 kronor på någon annan klänning istället för att som nu betala för att ge Gucci bra med reklam om än lite bad will på köpet.

Jag har full förståelse för att modehusen vill ha sina kläder på de kändaste kropparna men jag kan allvarligt inte fatta (om det nu är sant) varför man med vett och vilja poserar på detta sätt och sen säger att man varit för tjock för att få en gratisklänning…? VA?

Om jag mot förmodan skulle bli askänd och få chansen att pussa Alexander Skarsgård på munnen…och ja, jag har haft sådana tankar…sorry maken, så skulle jag göra det i en jävligt vacker klänning som JAG SJÄLV skapat. Kanske inte direkt sytt själv men som när jag gifte mig och fick hjälp av en av stans vassaste sömmerskor/konstnärer att göra det. Och t o m DET blev billigare, om än inte så mycket.

Jag anar att hon ville ha en klänning av ett känt märke för att få den där rätta statuskänslan och jag tror att det är just precis DET som mitt liv kanske går ut på, att jobba EMOT töntig status och dålig självkänsla. Man kan vara precis lika fin i något hemsytt. Det är INTE i kostnaden det sitter utan i ens utstrålning av trygghet och integritet. Så tror jag iallafall. Och DET är det aldrig någonsin för sent att skaffa sig. Man måste bara få lite styrsel i livet, inse vad som är verkligt viktigt och sen jobba på det. Alltid, dagligen och stundligen.

Idag t.ex har jag bara varit helt nöjd med mig själv och hjälpt till med att livrädda (läs tvångsmata) grannens katt som var stel och lätt livlös för några timmar sedan. Sen gick jag och rensade lite i hönshuset, hämtade in ett nykläckt ägg, fortsatte städa huset så man inte får en allergichock när man kommer in. Jag är lätt skitig, håret i hopplös knut och känner mig så lyckligt jävla lottad att bara få gå här i min håliga gamla H&M tisha och vara en sån som folk kommer till när de har problem. Och visst. jag har en hel del statustyngda grejer här hemma, det är helt sant men jag är klar med det nu. Jag behööööver dem inte. Jag har dem för min skull (ingen är någonsin här och beundrar dem….och hade jag så mycket pengar som de här skådisarna har skulle jag banne mig skämmas av att delta i den här statushetsen/jakten.

Så, det var dagens kräkning. Nu ska jag sortera och kasta skräp från källaren. Man får passa på när maken är iväg med pojkarna och inte hindrar min framfart!

Status

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen