Recension nr 3

Betongväggar överallt känns det som nu. Selektiv perception skulle man kunna säga.

Så läskigt men jag får nypa mig lite. Jennie om min bok!

 

Här ett riktigt snyggt spel tycker jag. Jag hoppas han inte blir helt galen av att det inte är dynamit i asken…
Frank har helt otippat börjat med tennis och älskar det. Jag spelade ett tag när jag var yngre men jag var ingen stjärna….alls. Vanligen brukar jag lägga mycket krut på paket men jag svär, det var HELT omöjligt att försöka få till detta på ett estetiskt sätt. Han kommer inte bry sig, jag vet, men min själ dör lite av fula saker. Kan tipsa om presentpappret iallafall. Köpt på Åhléns och det är TJOCKT med ett mönster på var sida! Genialt!

Imorgon fyller Frank 8. Han ska faktiskt få en Morakniv. och ett familjespel. I sista sekund hittade jag något lekbetonat som jag tror vi kan ha roligt med.

Vi har passat på att lapa lite sol när vi kunnat. Har man otur ser man den inte förrän maj 2018….Här vaktar hon höns, sminkar sig och leker med sitt lejon och walkie-talkien….Och lipar. Det har hon efter sin mormor.
När jag stänger om hönsen brukar jag tända vid entrén. En av de saker jag gillar mest med att bo här är att det blir så satans mörkt. Vägföreningen vägrar dra ljus till nya fastigheter. Snåljåpar men gärna för mig.

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen