Min helg 2.0

Jag i en minst 20 år gammal POP-tröja som jag bara älskar! Och så min lilla damhjärna runt halsen! Jag skulle åkt till Eva i helgen för att hämta krukan men orkan var låg. Jag tror nästa lördag blir bra. Då har både lönen kommit och förhoppningsvis halsondat försvunnit. OCH kanske kanske jag har kunnig göra en HJÄRNA!!!! To be continued…

Japp, nu var helgen över. Den inleddes i paracetamolens tecken och trots detta ligger jag nu här med halsont och lätt feber….Jag hoppas jag inte smittade någon av er alla som kom förbi!

Ingen kom härifrån utan grönkål, citronverbena och annat smått och gott från trädgården iallafall.

Jag är för trött för mycket text nu, ni får hålla tillgodo med bilderna!

Mitt älskade IKEA-skåp är en skattgömma för barnen. Jag försöker hålla lite styrsel där, de vet att mina viktiga saker förvaras i den men nu är det som att det är fritt fram….Något gott kom ändå ur detta. Tylla hittade min kartong med visitkort som jag glömt bort. De använde vi som terapimålning en stund mellan gästerna….Kolla outfiten. Svarta mocka Converse, rosaskimrande tights grafitgrå tyllkjol med satin och så batiktröja…wow alltså!
Efter två kort insåg jag att handloven INTE ska släpa över kortet…bra där dr Voltaire….Men handkolorerade personliga visitkort är ju nästan japanskt. Får man säga så? Jag menar, de tar ju visitkort på största allvar. Och vad kan vara finare än unika visitkort??? INGET tror jag!
Har jag visat den förut? Det var kanske på jobbet. Maken svabbade. Barn verkar gilla att se på tv med allt blod i huvudet, det blir kanske mer intensivt då? Kanske ska testa ikväll….?
Den här blev jag lite sugen på……tänk yurkost zebratyg i linne och svarta kuddar med turkos bollfrans….all in.
Citronträdet får bo hos grannarna över vintern. Som motprestation bar maken upp deras skrivbord på övervåningen. Så jobbar vi på vår gata. Jag älskar mina grannar, har jag sagt det? Nästa år kanske jag får frukt för första gången då. Jag sådde fåret för kanske 15 år sedan men det blir liksom inte riktigt bra utan en kylperiod i ljus. Den har klippts ned ordentligt också för att passa i mitt planerade orangeri.
Jag tar in så mycket kryddor jag kan just nu och torkar. det är som en sport. Nässlor hänger i köket nu till hönsen. Jag tror de ska få hänga på en spik i hönsgården sen under taket när allt grönt är borta.
Jag hängde över trappräcket en stund och ser då plötsligt min guldkedja jag saknat…..det är ett under att jag har något alls kvar av mina smycken så som lille Edgar ligger i.

Det var mkt kort från mig. Jag laddar för nästa vecka. Jag hoppas på SOL för jag vill skörda ännu mer så jag slipper köpa så mycket kryddor under vintern. Det känns fel på något sätt. Nästa säsong hoppas jag att jag kan få ut maximalt av trädgården och jag har börjat samla fröer nu av mina bästa växter. Februari here I come!

 

2 svar på “Min helg 2.0

  1. Hej!
    Hittade din blogg. Googlar efter läkare som förstår vad utmattningssyndrom är. Inte lätt att hitta i vårddjungeln. Har haft en läkare som plötsligt slutat och blivit tilldelad en på samma VC. Visat sig efter två besök att vi inte delar samma tankar om att se hela människan m.m. Påbörjat rehab som kommer pågå i ca 4 månader och innan den är slut behöver jag ha hittat en ny läkare.

    Orken räckte inte till att läsa allt på den här sidan.

    Mvh
    Anna

    1. Så tråkigt när man inte hittar rätt i vårddjungeln, men vi finns där ute. Och ffa kan man be att få KBT mm. Doktorn är lite sekundär faktiskt. Håll ut!!!
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen