Panpsykedeliskt….?

LSD och MDMA inom terapin…..

 

Jag ska fatta mig urkort. Det är fredag, ni har annat för mig….det har inte jag. Tacosen är uppätna alla har dragit sig till sin hörna. Jag funderar på om jag ska besöka två gravar i helgen…jag tänker på min farmor, faster och farfar jag aldrig hann träffa. Självklart mormor och morfar också men deras gravar är de jag har närmast till. Jag ska försöka samla ihop mina tre äldsta och åka dit. Tydligen är det en ny trend att hedra sina döda. Det är ett tecken i tiden som jag verkligen gillar.

Nu ska jag slötitta på min nya favoritserie Shameless. Totalt galen serie som inte alls skulle ha appellerat till mig tidigare men jag tänker på en replik ur en gammal favoritfilm med Rob Lowe och Demi Moore i huvudrollerna, About last night. Där säger någon ”I am submerged with reality up to here…” och visar på strax under ena ögat. Och det är DÅ man inte orkar med seriösa TV-serier längre. Det är då man ser Orlando igen och sen känner fusk it, nu blir det crazy över hela linjen. Så, se den om ni fått nog, man får liiiite perspektiv på saker och några asgarv på köpet!

Vissa dagar undrar man på allvar om vi ens krälat ur urhaven…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *