Framåt

Månadens bok

 

Nu ska jag enligt uppgift ha sålt över 1500 böcker. Det hela ska trots dyr produktion ha gått med vinst. Nu laddar jag om. Att marknadsföra sig är en konst verkligen och jag är ju inte så kommersiell precis utan lite mer svårtuggad. Och jag gillar det. Mailnstream……noooooo.

Jag somnade innan barnen, Edgar läste för mig, det är det nya svarta. Barnen nattar föräldrarna. Baksidan på det är att hjärnan talar om för mig att jag är färdigsoven halv två på natten….men då mailar jag lite med risk för att verka galen.

Jag fick ett råd igår att inte ta tag i nästa bok nu i december utan jobba med den som finns och det var nog bra. Jag har alltid bråttom framåt. Kanske jag ska suga lite mer på den här karamellen och inte i vanlig ordning tugga upp den?

Det får räcka med de orden. Nu ska jag somna om. Jag har tre dagar kvar på jobbet innan julledigheten börjar, man ska räcka hela vägen in i kaklet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *