FotbollsSeger

Jag ska vara mycket kort idag, det är ett infekterat ämne ochjag vill inte dra på mig för mycket ovett. Men jag har tidigare förundrats av kulturen kring damfotboll på högsta elitnivå. Ett helt homosexuellt landslag till exempel. Jag hänger inte med i damfotbollen, kanske det ändrats, ni får återkoppla i så fall. OM det nu är viktigt att vi vet hur laget är sammansatt beroende på vad för kön man tänder på…..? Men ett hellesbiskt lag kan det verkligen stämma, kan inte andra tjejer spela eller?

Nyss läste jag detta till min stora förvåning. Drogad och våldtagen Sen vår största profil vid sidan av Pia Sundhage som säger detta…..?!?

Möjligen skulle Zlatan komma undan med en sådan kommentar men då tror jag han skulle få en sån käftsmäll av sin Seger att han aldrig reser sig igen. Han har väl kallat henne en “evil super bitch deluxe” Jag tror inte hon skulle gilla att höra något liknande…. Jag har screendumpat detta ur artikeln ovan ur DN.

Helena styr Zlatan….

Jag för min del avskyr att dela upp folk efter kön, längd, vikt, hårfärg eller annat. Man är sina handlingar och därmed en produkt av sin bakgrund. När en framstående person som säkert många ser upp till säger något liknande bör man ta ett steg tillbaka och fundera på om den personen är rätt person på rätt plats.

Takes no prisoners….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *