Fredagskänslan kommer

Maken hävdade att hela armen domnade…..

För första gången hämtar jag Tylla på hennes nya förskola. Fröknarna berättar att inskolningen gått rekordfort. Två dagar och hon beter sig som om hon aldrig varit på något annat ställe. Jag sa ju det, påpekade jag. Vi är jätteenkla att ha att göra med!!!!

Jag fäster på bild.

Så ja, det har varit en bra vecka. Det är alltid oroligt att bestämma nya saker för sina barn, man känner ett ansvar. Men i det här fallet var det så tydligt att hon inte kunde vara kvar på den förskola hon var innan. Nu är de 14 barn FÄRRE och har en stabil personalgrupp som i princip varit densamma så länge någon kan minnas. OCH en fin gård och en hel massa material att leka och arbeta med. Det känns verkligen helt rätt. Och så skrek hon högt av lycka när jag kom. Full pott känns det som.

Sen hämtade jag killarna. En deklarerade tydligt att snart skulle han på DISCO! och den andre berättade att de har börjat med verb, hångla var tydligen ett av dem. Väntar med spänning på nästa veckas verb….

Tylla har lärt sig tjusningen med att fota och posera.

På sniskan.

Hallihallååååå!

Jag gör ett kort inlägg idag jag laddar för morgondagen då jag ska spankulera mentalt kring stress och nya forskningrön! Stay tuned och ha en skön fredag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *