Silent disco

Studio 54 när det begav sig.

Svärmor är på semester, hon uppdaterar dagligen med intressanta bilder. Idag en bild på tyst dans. Det verkade vara en märklig och sällsynt ny företeelse först. Vid middagen visade det sig att ena dottern visste precis vad det var, silent disco.

Människor ska alltså gå på disco men ingen musik hörs utan lurar…..av hänsyn till andra.  Jag har alltid ogillar hörlurar och nu än mer. För mitt sätt att dansa medger INTE hörlurar som sitter snyggt på skallen. Hur kommer man se ut framöver en kväll på stan?

Kanske detta öppnar upp för ett helt nytt hårmode? Hörlurssäkrade hattar? Minimala öronsnäckor kanske prydda med strass/nitar/dödskallar el dyl för att signalera grupptillhörighet? Jag ser oändliga möjligheter och eventuellt svårigheter här.

Kanske kan man ha sin egen låtlista? Det passar mig. finns det något värre än att hamna på ett ställe där DJn spelar FEL låtar när man vill dansa!?! Pardans är valfritt. Man kan välja att ansluta sig till en två eller flera meddansare eller behöver man dansa till samma låt samtidigt för att det inte ska bli helt galet i själva lokalen. DJn har blivit överflödig. Tänk er vad roligt det skulle kunna bli om den utsända låten har en viss fördröjning och några dansar i otakt…hahaha.

Om jag hade varit en av Spanarna skulle jag genast ha spanat om detta ihop med robotsällskap, det känns som om det hänger väl ihop. Man tar med sig sin robotdate till det tysta discot och dansar helt oberoende av andra…eller då kan man ju stanna hemma istället och sätta på sig VR-brillorna och låtsas att man är på Studio 54….

Så här kan det se ut, och låta….

Brooklyn 99

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *