Mer barn på jobbet!

Hej på er alla tåliga läsare. Det händer saker här. Helt sant på ALLA sätt. Inget står stilla, inte ens på natten är det lugnt. Men det kanske blir ordning på det snart. Vi har ju en pågående process här uppe på berget vad gäller ett bullerplank nere vid vägen bland annat.

Imorse försökte jag ta en lugn fika. Det försöker jag i stort sett VARJE morgon med varierande resultat. Nu är det så kort om tid här att jag inte kan skriva så långt som jag önskar men jag delar istället en video som säger mer än en miljon ord.

Men tänk er att alla tog med sina barn till jobbet EN dag om året….hur tror ni det skulle gå? Svindlande tanke.

Morgonfika med störning

Jo, kort resumé från gårdagens Melloansträngning. John i vit kostym var bäst och snyggast. Pinsammast var Ingrosso som såg ut som om han var med i filmen Zoolander som jag bara sett brottstycken av för den också är så pinsam. Herregud, nedhasade kläder som …jag vet inte vad. Ta av jackan om du vill visa bicepsen och ska man imitera Jackson så ska man göra det bättre, mycket bättre. Man fick Piccadilly vige och ska man imitera Jackson så gör gärna det men gör det då bättre. Annars får man ha en EGEN stil. Så fruktansvärt trött på alla kändisbarn som ska bli kändisar av just den anledningen att de är barn till någon.

Jag återkommer för en badhusrecension som jag hoppas att ingen läser så att det blir knökfullt i vårt nyfunna smultronställe…;)

A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *