Kom igen Com Hem!

När vi köpte tomten vi nu bor på 2014 var maken snabb att kolla upp möjligheterna till fiber. Och helt otippat fanns just då en ”drive” just på den gatan om att ansluta sig till detta! Vi anmälde intresse och de skulle höra av sig senare……Mycket senare, närmare bestämt inte än. Men vi låg på, ringde och frågade om vi kunde få en kabel nedgrävd. Det var svårt fick vi höra för det fanns ju inget hus. nej, inget hus men en tomt med plan för ett hus inom 9 månader….NEIN! Det gick inte. Huset byggdes, vi kontaktade återigen olika fiberinstallatörer och jag har tappat räkningen på alla samtal, mail och papper som skickats hit och dit. Men så i höstas kom det igen en förfrågan och vi anmälde intresse. Det drog ut på tiden och även grannarna var ju intresserade och ordnade på sin kant.

Nu har vi efter snart tre år FIBER. Men då uppstår nya irritationsmoment. Vi får betala 1000 kronor mer än grannen! För de anmälde sig några dagar efter oss…..när VI tipsat dem om att det var en ”drive” nu. OK, tusen kronor på en nota om ca 18000 är kanske inte HELA världen men om vi inte tipsat dem om Com Hem hade de kanske inte valt dem? Vi har påtalat detta flera gånger och vi har fått lätt reducerad taxa för första månaden pga att vi fick ha dubbla abonnemang eftersom det drog ut på tiden och det var så ovisst när internetkontakten skulle dra igång. Fast…jag tänker att men alla kostnader som varit, allt krångel och det faktum att vi nu kommer vara kunder en längre tid kanske det skulle vara i Com Hems intresse att låta oss få samma deal som grannen….eller?

Nu kom första fakturan…..på den får vi frågan om vi vill ha elektroniska sådana i framtiden? Jag sa spontant nej för jag gillar att få pappersfakturor, de stressar mindre men när maken vände bladet såg han att varje pappersex kostar oss 45 FYRTIOFEM KRONOR!!! WHAT! Jo tack vi vill ha elektonisk lapp. 540kr för fem papperslappar kan jag vara utan.

Vi får se hur det blir med förlängning av avtal efter det första bindande året, jag känner mig klart tveksam. Och intressant om vi redan fått betala för 45-kronorsbladet innan vi fick frågan om billigare avisering….

Och för övrigt anser jag att Carthago bör förstöras.

 

Slut på meddelandet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen