Gott å blandat

Nyklippt inför fotografering. Det är många bollar i luften nu. Jag gillar ju det. Men, man måste ha mindre än sju, eller fem….

 

Det är mycket som händer nu. Jag gillar ju det. Stilla liv är inte min grej. Mest väntar jag kanske på att Socialstyrelsens IT-system ska komma igång….har väntat över en vecka nu på min legitimation. Knasigt att de inte bara kan maila mig med ett ”go ahead” när de kan se att allt är klart. Men de lovade innan veckan är slut, vi får se….

Listor, mitt andra namn. Låt se…Ny skor till jobbet…swimmingpool, ny bok, nytt hönshus…..
Läser på lite, checking out the competition och tänker ge lästips. Fyra böcker lästa på under två veckor det är rekord för mig. Cervantes väntar lite till….
Vi var på Haga Forum i helgen. Vissa är mer intresserade av vad som finns under bordet än över….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen