Bilbränder!

100 bilar i brand. Snart val. Alla blir plötsligt arga och vittnar…..är det nu det vänder?

Det har ju brunnit bilar förr, de som tuttar på säger: Ingen lyssnar på oss (läs: vi har ingen lokaaaal)! OK, vi lyssnar, VAD VILL NI? HA EN LOKAL????? Det satsas mer i dessa områden än någonstans annars, det är som sagt inte så stora klyftor i vårt samhälle (läs det är inte USA här eller England med barfotabarn och vi har inget jävla krig eller tortyr i fängelser och vi befinner oss ej i Gaza) så VARFÖR tutta eld på sin grannes bil? Om du verkligen är förtryckt, vill sända ett budskap….tutta eld på dig själv!

Jag är väldigt politiskt intresserad och engagerad, jag tror vi sträcker oss till landstingsval nästa valår, jag kan slipa på argumenten lite tills dess, nu nöjer jag mig med kommunalval. Och en sak är klar, något är fruktansvärt fel när 100 bilar brinner i vårt land. Och min misstänke är som tidigare, dessa personer HAR INGET BUDSKAP! De kan inget och vill inget utom att jävlas, skrämmas och förströ sig.

Sen, förbrytarrabatt a la suedoise…vad ÄR det om? Jag vet att straff ej avskräcker från brott (utom de som aldrig skulle begå dem)  men det skyddar samhället från att drabbas av de dumheter dessa personer väljer att utsätta oss för. Därför är straffrabatten obegriplig. Straff ska utdelas snabbt och ju mer man gjort….desto längre ska man sitta inne. PUNKT SLUT! Det ska vara DROGFRITT på anstalterna och de ska arbeta men bra saker. Som….att sy tält till flyktingläger, packa nödpaket till svältande i olika länder och på så sätt inse hur jävla bra de har det i fängelset där de får mat, sjukvård, möjlighet till utbildning och ta mig fan dagersättning för att vara….Är vi överens?

 

Uppdatering 17/8. En av killarna som brände bilar under parollen ”Behandlar ni oss som djur beter vi oss som djur” blivit gripen av turkisk polis och vädjat om att få komma hem igen…..turkisk polis kanske inte var lika kommunikativa som vår svenska?  Den som läser in videon som skickats till Expressen står i en Ralph Lauren tröja…..för man kan ju inte gå klädd hur som helst när man ska kasta Molotov cocktails.

Turkiet har jag besökt en gång och verkligen gillat men landet ligger tyvärr inte på min lista över Ok länder att besöka….

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen