Danderyds sjukhus…idag…2018….

En kollega uttrycker missnöje på sin FB rörande sin arbetssituation. Hon får mejl om att sluta lägga upp ”vissa” saker. Jag antar av egen erfarenhet att det rör sig om att inte göra någon ”ledsen” högre upp i hierarkin. Jag har fått liknande mejl och samtal i enrum. Om att fokusera på själva jobbet, hur vidrigt det än kan vara arbetsmiljömässigt. Nu kanske ingen därifrån längre läser min blogg……vi får väl se. Men allmänheten ska INTE OROAS; PATIENTSÄKERHETEN ÄR INTE HOTAD!! (Bara läkarnas mentala hälsa!)

#släppläkarnafria

#yttrandefrihet

#meddelarskydd

#asförbannad

2 svar på “Danderyds sjukhus…idag…2018….

  1. Du har all anledning att vara urförbannad. Hur länge har vi hört den visan?? Patientsäkerheten är inte hotad, trots att hälften eller en tredjedel av vårdpersonalen är i tjänst. Är förbannad, jag också att DS har mage att säga att man inta ska döks sig dit. Lyckligtvis är jag inte sjuk, hör inte ens dit, men ändå. Fortsätt att ryta ifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen