Delar du vår värdegrund? (Med tillägg av svampsnopp)

Jag kan inte läsa hela artikeln för jag prenumererar inte på DN längre men det lilla jag kan läsa här är något jag känner till…..Värdegrund, detta totalt meningslösa ord. Landstinget som detaljstyrs av politiker utan någon kunskap om vård, ja jag fattar. Senaste APT, har jag skrivit om det. Där man ser huvud efter huvud i personalen sjunka ned lite, menande blickar mellan kollegor och vissas öppna protester, högljuddast från en av läkarna som faktiskt inte ens var med på mötet (hyrläkare) men i efterhand när hon fick höra det senaste tilltaget. Sånt som dödar entusiasmen men som hade målet att höja produktionen…produktionen….jo jag tackar!

Jag har ingen ork att skriva egentligen, är sjuk. Seg ihållande hosta vägrar lämna min kropp. Och jag vaknade med en känsla av feber….så tröttsamt! Men att slå upp datorn och läsa lite medan jag dricker morgonkaffet, det orkade jag. Jag borde låtit bli, för blodtrycket höjdes och jag fick lust att bli landstingspolitiker!

Jag såg en skymt av en engelsk studie som slog fast att 33% av engelsmännen tycker att deras arbete är meningslöst…

Jag är för matt för att borra ner mig i detta, jag ska läsa idag, sen gå en halvdagskurs men först ska jag hitta febertermometern och försöka skaka av mig huvudvärken. Musmattor med värdegrundsord?!? Man blir ju kräkfärdig!

Jag tröttnade på DN efter en stund och alla artiklar jag ville men inte kunde läsa…så jag fortsatte till Expressen (trots all reklam). Där ser jag att porrstjärnan och kanske lyxprostituerade bruden Stormy som fått betalt för sex med Donald Trump har berättat att hon tycker han har en ”ful” snopp. Melania rasar, hon tycker att Stormy skulle hålla käft om detta och försvinna…..

1) Äktenskap ska baseras på kärlek

2) Pengar och sex hör inte ihop (ens om man är gift då)

3) Man delar inte med sig av sexupplevelser om man inte har samtycke om det (vad det nu skulle innebära)

4) Varför ligger man med någon som äcklar en, tar emot betalt och sen ÄNDÅ berättar det?

Jag har inte mycket till övers för Donald, det kan jag inte säga, men att behöva stå ut med att få sitt könsorgans utseende recenserat i världspressen ihop med anmärkningar om ens sexuella förmåga….det måste göra väldigt ont. Man gör så, det är hänsynslöst och vad för positivt kan komma ur det annat än PENGAR. Pengar verkar vara centralt kring den mannen och hans kvinnor, äkta eller ej. Jag tycker för första gången i mitt liv lite synd om karln.

Jag har hört att han hade varit rikare om han aldrig ägnat sig åt affärsverksamhet utan bara låtit pengarna växa i aktier osv. Jag misstänker att han köpt alla kvinnokontakter han velat ha (sannolikt hade nog någon kunnat älska honom för den han är men han har önskat sig vackra kvinnor, sådana som kunnat välja någon mer attraktiv (och då menar jag inte bara utseende), han vägrar inse att han är tunnhårig och blir förlöjligad för det och som grädde på moset…han har en svampsnopp som han inte vet att hantera………Inte konstigt att karln vill bli USAs president, han har mycket bekräftelsebehov. Men är det en man som ska sitta med koderna?

När Melania fick frågan om hon är gift med Donald pga hans pengar vände hon på den:-Tror ni Donald skulle vilja vara med mig om jag inte var snygg? Match made in heaven…..

Allt har ett pris tänker jag. Vi mäter och väger egenskaper. Utseende, pengar, makt, kändisskap, sexuell förmåga, intellekt och så vidare. Om jag fick välja helt fritt (dvs att jag själv var fruktansvärt åtråvärd) skulle jag vilja ha en skitsnygg man (check på den) som var ekonomiskt oberoende (han jobbar på det), kunde spela gitarr eller annat coolt instrument, inte fagott (kan introt till en låt så det finns utrymme för förbättring) och så skulle han städa mer utan att jag behövde säga till (ja, där tror jag en hjärnoperation krävs). Alltså, jag är inte helt hemma än men jag älskar honom och jag tror och hoppas att känslorna är besvarade. Visst har vi också valt varandra av olika mer eller mindre dunkla skäl men känslorna är äkta, det är väl det alla människor helst vill ha? Känna sig älskad trots allt och aldrig ska man behöva känna sig rädd att efter ett avslutat förhållande behöva få alla intima detaljer vädrade i pressen, det är ju helt fruktansvärt! Hur kort förhållandet än var.

A

 

3 svar på “Delar du vår värdegrund? (Med tillägg av svampsnopp)

  1. Men oj, är du sjuk igen?! Det upprepas lite för ofta. Jag har sett fram emot att du skulle kommentera DN-artikeln om ” produktionen”. Detta avskyvärda ord. Alla administratörer, beställare, mellanchefer och fan o hans moster sedan. Grrr?
    God bättring, sköt om dig.
    Hälsningar
    Agi

  2. Men oj, du är sjuk igen! Det händer lite väl ofta. Jag väntade på att du skulle kommentera DNs artikel om ”produktion”, detta avskyvärda ord inom vården. För att inta tala om alla administratörer, mellanchefer, beställare och fan och has moster!
    God bättring! S
    Sköt om dig.
    Hälsningar
    Agi

    1. Jag har haft en hosta som jag ignorerat lite väl länge. Men nu satte jag ned foten. Det får räcka nu!
      Kanske kanske jag lider av för dålig sömn också…jag vaknar med tre barn i sängen flera dagar i veckan och aldrig utan minst en. Jag tror det tär lite på mig. Jag hoppas att alla börjar sova i sina egna sängar hela nätterna mycket snart!
      Produktion…..jag producerar banne mig INGENTING på jobbet! NADA, NIENTE, NOTHING! Jag hoppas jag ger stöd, tröst, läkning och ibland medicin som kan hjälpa och läka. Fattar inte ens vad vårdproduktion är!
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen