Tits

Jag hade utsikt över detta idag under lunchen. Jag blir ständigt inspirerad och letar efter bra lösningar för min lite krångliga tomt. Här finns nog något att hämta för oss….Gillar labyrinter, har alltid gjort!
Här en typ av spaljé jag stötte på tidigare i veckan. Märlor, reglar och armeringsnät kan vi lätt fixa.
Här en bild genom ett fönster på KTH i Södertälje, murgröna i en slänt. Snyggt och enkelt.
Gårdagens lunch i solen på trappan utanför KTH, getost och valnöt! Gillar sitt bänken i trä på granit.
Hissen fungerar sporadiskt. Jag går hellre…
Jag var på apoteket i söndags med min farbror, såg detta och blir lite ledsna. Läppcerat????
Älskar upp och nedvända paraplyer! Det ger min Mary Poppinskänsla! Hela stället är lekfullt och smakfullt inrett.
Personalens tillhåll.
Allt som andas växthus faller mig i smaken! Smart lösning med fönster ovanpå. Ger ljusinsläpp utan insyn! Borde finnas över varje dörr!
Rolig pyssellampa för den som dricker mycket med kapsyler på (kunde varit jag i somras, jag sparade då alla mina fina från de dyra tonicflaskorna). Fint också med handskrivet, jag har sett det i London med på ett ställe och det gillade jag verkligen!
Fin entré som ger lite cirkuskänsla, synd att parken var stängd!
Vakra och stora fönster med enkel utsmyckning.
125 kronor tyckte jag var i mesta laget med det var gott, framförallt olivsalladen och den lilla Wallenbergaren med skysås. Hade varit kul at arbeta för Scania eller Astra för de hade alla rabatt och betalade 85kr för lunchen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen