God morgon!

Här en skärmdump från BBCs serie Garden rescue som jag inte orkade se igår. Hjärnan är överfull av idéer och jag slocknade snabbt framför någon psykologisk thriller….

Ett tidigt uppvaknande är mångfacetterat. OM du som jag vaknar pga utträngd mot stup i kombination med helt stel och öm så är uppstigandet en typ av frälsning. Det öppnar också upp för en del ”arbete”. Jag sorterade lite bilder igår och delar av detta kommer på Egethushållebloggen ikväll (hoppas jag). Det ska handla om trädgådsinspiration. Bilder jag samlat på mig, jag behöver koka ned allt genom att skriva om det. Kanske jag fortsätter så. Att skriva av mig alla bilder för jag har alltid en plan med allt jag fotar. Det är mitt ställföreträdande minne. Eller den är, det vill säga min telefon.

Nu ska jag sörpla i mig sista kaffet och ge mig av i mörkret. Det är makens tur att lämna barnen. Jag ska försöka komma iväg en bit innan sju för att slippa sitta i tråkig färjekö.

Om ni undrar vad som hände med min politiska karriär kan jag stolt meddela att bara 15 stycken etablerade politiker i kommunen fick fler personröster än jag. Men jag tror inte mitt parti har vett att satsa på mig (och andra som är framsträdande). Vi får se hur framtiden där blir men jag har fått verklig smak på att formulera hur jag tycker en kommun (ellr för all del ett land) ska styras….I´ll be back!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *