Streckkod

 

Jag hörde just på radion att arbetsbelastningen för kassörskor minskar om alla kinder vänder streckkoden mot dem. Jag försöker ofta göra det men det är inte gelt enkelt att hitta dem. Och den lilla undersökningen visade att Om kund gjorde detta så gick det långsammare att betala! Så ingen vinst för kunden där…och när man hör att det går långsammare för att man är fumlig kan jag tänka att folk generellt blir än mindre sugna på att vara hjälpsamma…tyvärr.

Jag har som vanligt lösningen på detta problem!

låt streckkoden löpa runt HELA varan!

Då kommer det bli lättare för kassören som slipper slita ut sig och det kommer gå fortare för kunden och man slupper pngest lver att göra fel!

Detta skulle väl kunna bli lag! Såklart med ökad kostnad för företagen och kunderna men va fan, vi vill väl slupa oss va? Bli mer effektiva, mindre slitna och friska i kropp och själ, non!?!

4 Comments

  1. Mia

    Som tilläggtill ovanstående kommentar. Lidl kan också läsa av streckkoden från två håll i sina kassor… men så klockar de därtill sina kassörer och man förväntas dra ett visst antal varor per minut. Men oavsett ligger de i framkant på den fronten jämfört med ex Ica.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *