Black friday

 

Här helgens lektyr! Jag klarade testet online men ilsknade till lite på en fråga om bipolaritet typ II och mani….då är det nämligen typ I!!! Jag mailade såklart. Bäst att utmärka sig INNAN kursstart!;)

Idag ska det vara black friday har jag hört. Jag var ledig idag för att STUDERA! Och det gjorde jag. Men jag var väldigt trött för jag var nattjour dagen innan. Ingen ringde under natten men jag arbetade hela dagen från halv åtta till midnatt. Så det där med att masa sig upp sex för att ta hand om barnen…det blev makens uppdrag. Jag var för trött!

Den här köpte jag INTE fast den var så fin så den står kvar! Jag har redan en tekanna som jag ALDRIG använder så en till behövs inte hur snygg och billig den än är!

När min ena studieuppgift var inlämnad och godkänd tog jag tag i köket, disken och tvätten. För sen behövde jag åka till jobbet ändå för att hämta en bok som jag behöver nästa vecka och sen skulle hönsfoder, jord och kanske några reaväxter kunna smygköpas!?!

Den här ville jag köpa till F, lite för snäv för mig men snyggbi läder. Hon gollar inte muddar….så den hänger kvar för 20kr den med! Bild tagen för att visa dottern…inget mer.

På väg från arbetet till Granngården passerade jag kommunhuset och Röda korsets butik….jag fick en impuls att köpa något….men när jag var på väg tillbaka fann jag först ingen parkering och sen tyckte jag det såg väldigt stängt ut. Så jag bestämde att åka till Stadsmissionens butik istället!

den vid kanalen som ligger så vackert.

Bilen full av saker. Jag saknar min Chrysler Grand Voyager. Jag kan inte vänja mig vid min pyttebil…

parkeringen är det dyra i den stan, och svår att få tag på men jag lyckades. Jag tittade lite på julgrejerna. Är fascinerad av jultallrikar…de är så fina och billiga. Inte alla den investering de utlovades att vara. Lite som Teliaaktien… Jag köpte inga den här gången heller, bara sorterade. Jag gillar Gustavsbergs bäst. En vacker dag….

Passa på att köpa lökar nu! 5 påsar för 100kr nu! Skynda fynda!

Tylla fotade mig i ena nya toppen!

 Jag kollade efter lite leksaker, Tylla hade önskat sig en bärsele men ingen stod att finna. Så jag deogs mot keramik, glas och slutligen kläder. Jag plockade snabbt åt mig en ostkupa men insåg att jag är kär i idén om en sådan och att det kanske kan bli verklighet när knga småbarn bor här. Nu stor risk för glaskross.  Men jag fann en vacker kanna som min äldsta dotter ska få! 20kr!!! Och en burk som var tönkt som present meeeen jag gillar den så mycket. Den får bo här ett tag.

Om jag tänker närmare på vad jag egentligen skulle behöva är det en längre svart kappa….jag hittade en som nog var väldigt snygg i nyskick från Carin Wester men den var noppig, sönder i fodret och saknade tre knappar…kostade 300kr!

istället fann jag ett par svarta mycket höga stövlar i perfekt storlek för 150kr, en sommartopp, en vinterklänning och en benvit tröja. Alla kläder 20kr/st, stövlarna 100 pix!

På vägen hem hörde jag om cirkulär ekonomi, Malmös initiativ till att renovera slitna möbler i kommunen och att vi ska sluta tära på planeten. Jag kände mig väldigt oskyldig och helt rätt. Väl hemma skrev jag ännu en insändare där jag påpekar det dåliga i att se en mandatperiod framåt i tiden och inte underhålla till exempel skolor…Det börjar bli många insändare nu.

Svart kavaj till nu och sen utan i sommar!

Modellande är inte min grej men kolla ryggen. Jag gillade den. Och stövlarna!!! De ska sulas om nu och få kärlek! Jag kan ha kort kjol hela vintern nu och ändå vara varm! Älskar höga stövlar!

Zooma in! Den är som en kappa egentligen med en hög krage. Det får bli pärlor till den! Jag fryser på mitt rum på jobbet det hör blir perfekt! Den var aldrig använd, lappen hängde kvar!

Barnen fick se en film via biblioteket! Så bra, tacl för tipset Åsa!
A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.