Master yoda mm.

Jag gillar citat av den här typen, önskar jag kunde komma på egna bara….
De ska vara små, glänsande och HÅRDA!
Nu är det nästan klart i vardagsrummet. Min ”fuck off” porslinskonstverk ska ersätta ostronskalet jag hängde upp för att gömma spiken bara….Det är mycket FUCK nu känner jag. Vad kan det bero på?
Från andra sidan, spisen, nya tavlan, extrabord med julgotter och så den omöjliga svarta ”pjäsen” som vi kanske måste göra oss av med av utrymmesskäl.
Tylla hugger in. Sista baletten för den här terminen och nästa termin testar vi en ny dansskola. Det är lite bökigt och långt att ta sig till Östermalm, och dubbelt så dyrt… Nu kan vi dansa båda för samma pris i Vällingby. Vi utvärderar detta senare.

 

I fredags var första dagen då jag var tjänstledig. Tanken var att jag skulle förbereda mig inför att avsluta boken, göra klart inför kvällens glöggmingel och sen….andas. Jag lyckades väl sådar. Men andan i halsen tog jag och maken emot gästerna, inget verkligt bortglömt, glöggen något för het (och osockrad till en början) men sen avlöpte det hela ganska väl tror (och hoppas jag) vi var 32 inalles. Lagom många. Jag fick fina presenter, och det skäms jag alltid lite för, man ska ju inte behöva komma med gåvor precis. Men så gör folk, jag med. Stort tack alla fina saker, nu behöver jag inte köpa en enda blomma inför jul!!!

Jag såg Lottas fina broderi häromdagen med Yoda. En sådan ska jag försöka göra själv. Men jag vet inte riktigt HUR bara…det var länge sedan jag broderade….men det ska gå! Lättkränkthet….det värsta som finns, för alla, inklusive de lättkränkta. Det måste bli ett slut med det!

 

Tryfflar i skål kallar jag denna komposition.

Sen kom Eva som tillverkar de ljuvligaste ting i stengods. Jag fick en skål som jag beundrat via Instagram @formfanska365 och sitter nu och njuter av den. Jag har lagt fådda tryfflar i som Edgar smaskar i sig av….Jag läser på om arbetsmiljö och kreativitet och inser att jag inte ska göra så som jag tänkt, skriva först och knåda sen. Jag ska börja med leran hos Eva, sen broderi och SEN ska jag skriva klart boken. För bästa resultat. OCH gå i skogen och sparka på kottar. Andas liksom och träna nacke och rygg. Så får det bli. Mer blogg senare kanske, adios for now!

Den här ska jag nog använda som mall…..

 

Här är texten som ska broderas. Kanske i svartstick…eller, jag vet inte, det blir som det blir….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen