Neon, so help me God!

Lovö kyrkallé i vinterskrud 2015.

Jag ska strax sätta mig med en inlämningsuppgift, men pga väldigt rörig morgon börjar jag med frukost klockan 10 och slår på P1. Stil deklarerar att neonfärgen är på väg tillbaka. Men gud utbrister jag mitt i fruktsalladen, inte en gång TILL! Alltså, neon är inte snyggt, det är knappt tufft. Det är HEMSKT och passar på blåljuspersonal i utryckningsfordon och vid flygplatser, trafikkrockar och inte på kläder. Jag får huvudvärk. Så nej tack. Inte en tredje vända med detta, jag MÅR ILLA som Herr Uggla säger så fint i sin ständigt aktuella låt. Har ni tänkt på att de flesta av de personer han besjunger fortfarande är i rampljuset på ett eller annat sätt. Utom Henning-Penning som dött. I vissa fall har personerna bytts ut av deras avkomma….Inget nytt under solen alltså blir dagens summering. Nu: fruktsallad och sen plugga……puh!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen