Motorsport för klimatet ska bort?

Jag sitter och stickar en mössa till maken och inväntar slalomtävlingen. Då tittar jag på annan sport som är på gång, motorsport…..gasen i botten, miljön kroknar? Jag måste säga att om vi ska tänka på miljön finns det ju en hel del att tänka på vad gäller off shore racing, formel ett rally, rally cross och jag vet inte hur många andra bensin/diesel/raktebränslestinna sporter vi kanske kunde vara utan? Formel i synnerhet då de också är kända för att ha paradbrudar och spruta magnumflaskor med champagne (absolut mest onödiga sättet att använda vindruvor på). Kan inte MP vara lite modiga här och föreslå totalförbud för scotertävlingar och annat som kräver fossila bränslen? DET skulle jag verkligen kunna vara utan!

 

(Kanske detta inte är en jättestor miljöbov men om jag får välja segling eller motocross….ja då tror jag segling är det bästa miljövalet om man inte tar med materialtillverkning…men man kan ju segla i träbåt….)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen