Andra boken – Hejdå stress!

Så glad ser den ut!

Nu är den här, min andra bok! Ämnet är nästan detsamma som i första boken, utmattning, men här tar jag ett steg framåt och behandlar återhämtaren och dens situation när det sjukaste passerat.

Det är alltid läskigt att lämna ifrån sig ett arbete. Det ska nämligen bedömas. Och dopaminjunkie som jag är längtar man efter belöningen men samtidigt räds man en eventuell sågning. Men det hade förlaget nästan lovat skulle utebli för de gillade den ju!

Första recensionen från BTJ kom och den var toppen. ”Utmärkt läsning….” fanns med och då smälter man lite, andas ut och tänker….jag kan nog skriva en bok TILL! För sådan är jag….alltid ett projekt i pipeline och nya spännande utmaningar.

Men tillbaka till boken. Den handlar om hur då håller dig frisk efter en utmattning. Den ger tips för anhöriga om hur de ska stätta sin återhämtare och guidar chefer och för all del arbetstagare i hur man ska hantera en återgång till jobbet. Som vanligt en komplett guide alltså! Min lilla nisch i bokvärlden! Jag tar er i handen och på mitt personliga lite blogglika sätt för jag er framåt i spårskogen av känslor, krav, med och motgångar. Allt är logiskt, inget helt enkelt med det GÅR!

Det har gjorts ett flertal intervjuer, ingen av dem ute än men det kommer. Jag väntar med spänning på reaktionerna från läsare, där är ju det verkliga omdömet. Men so far 63 bibliotek  (uppdateras dagligen nu) i Sverige och fem i Finland. Boken finns hos nästan alla boklådor. Kanske i ljudform snart…? Försäljningen får visa det! Så, låna eller köp boken, den är också bra present till en chef. Lämnas med fördel anonymt på skrivbordet för en mindre stressig arbetssituation!!

Min bok!

Och här har ni mig en blåsig dag i Götet vid 2017 års bokmässa när nazister och AFA-kids stod som spön i backen!