Motivatorn

 

Där står den. Världens mest använda grill (alltså två gånger på två dagar). Den kan vara den mest rengjorda också. Köket däremot….inte sååååå intressant. Jag sitter bland tallrikar, skålar och grillad kyckling som ska bli matlåda. Maken tar igen sig i sängen. helt SLUT!

Jag bytte jobb idag. Igen. Han påpekade att han tycker jag är stenhård som klarar att byta så ofta. Sedan januari 2015 har jag bytt arbetsplats låt se….äh, jag kan inte räkna. Norrtälje psyk, NSP, VC i Bromma, sen AT som innebär otaliga placeringar, medicin minst tre-fyra olika avdelningar exkl två olika akuter (hjärt och vanlig medicin) sen kirurgen som innefattade minst tre avdelningar, en akut, ortopedakut, IVA, smärt, dagavd på kvinnokliniken….och sen psyk med två olika avdelningar och avslutningsvis vårdcentral ett halvår. Det var väl den lugnaste resan ändå med samma plats i sex månader. Efter det ST som so far har inneburit två olika avdelningar, två mottagningar, nyss akuten och idag, BAM Smärt/beroendemottagning. Inga behörigheter eller dörrpasserkort funkade trots att jag var hos e-tjänstekvinnan….så inte mycket blev gjort idag utöver att skicka intyg för påskrift, be om tjänstledigt för inskolning av lilla T och sen läsa n mig lite på smärt. Hur många nya människor har jag hunnit med att försöka lära känna eller åtminstone kunna namnet på…? Oräkneliga. Och det sliter på hjärnan. Om jag hade fått välja hade jag varit på samma plats minst ett halvår för precis när man börjar fatta hur allt hänger ihop…då ska man byta. Jo, jag har hunnit gå fyra kurser också på den här tiden. Snurrar det i huvudet av alt detta? Jag håller med. Men idag som sagt lugn dag för att snurra ned och ordna med alla koder mm så att jag kanske kan arbeta på riktigt om några dagar.

Nu stönade jag så högt att maken lyfte sig och kom ut för att …hjälpa till. So far har han lyckats plasta in kycklingen. Nu sitter han och vilar sig lite efter det.

Nu ska jag vila lite, raklång. På golvet. DEMONSTRATIVT.

Ridåååååå!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen