Skev bild

Men hej på fredagskvällen. Det blir kort idag för jag har haft en fruktansvärd dag. Från tre på natten till tio idag på förmiddagen hade jag den grymmaste huvudvärken. Och till sist tog jag en sumatriptan. Och då blir man dum i huvudet. Det värker inte i skallen men man har liksom ingen användningen av den. Men det bättrade sig och efter middagen kunde jag köra över halva tomten med röjsåg. Häpp! Och sen poppade det upp en bostadsannons…..som såg lite annorlunda ut än jag (vi) är vana vid hemifrån….Var så goda!

Vardagsrum. Med sängkläder.

 

Och här ser vi ett atriumbadrrumsvardagsrumshall….med blänk. Och stege.

 

Men det ligger vackert. Inte så mycket folk på stranden heller….

 

Nattetid glöder det på marken, helig skrift? Eller kanske raklam?
Den här bilden är ändp min favorit. Inte många annonser på hemnet som slår denna!

Det öppnar upp för stylisten i mig att söka jobb internationellt…..kanske.

 

Ajö!

 

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen