Sortering

Nu ni händer det grejer! Trevlig helg Eva, tack för bilden!

Av både tankar och plats. Jag hör knappt radion av alla barnröster och blandade sångslingor (ofta bara några få takter som sedan repeteras på ett sätt som jag kanske kan sälja till någon kinesisk fängelsedirektör?). Men jag lyckas uppfatta att SAS har problem med utmattad personal. Det stora problemet var emellertid INTEjust att personalen mår dåligt utan att de anmäler det så att flygningar hotas ställas in!?! Så nu kan jag inte ens flyga utan stor oro med SAS! Sist flög jag lätt orolig med Ryan och sen när jag kom hem talade jag med en flygkunnig granne som sa att han aldrig i livet skulle flyga med dem för de landar med motorerna på full fart….vilket inte säger mig så mycket men snabbt begränsat antalet flygbolag jag vågar flyga radikalt. Sen tänkte jag att jag kanske skulle skicka mina böcker till SAS HR-avdelning…jag ska prata med en vän som är fd. flygvärdinna där och kommer upptill Sverige i nästa vecka.

Tröjorna jag plockade upp igår dyngsura och tunga från skolgården är nu tvättade och torra. En var av det icke helt okända märket Polo av Ralph Lauren…..so much för att köpa märkeskläder till barnen. Jag ska hänga upp dem i skolan med lämplig lapp senare.

Sen hör jag att vi bränner upp 1/3 av den plast vi sorterar…och att vi kan spara 50000 ton Co2 utsläpp genom att producenterna, inköparna och vi konsumenter väljer rätt förpackning redan INNAN den köps/tillverkas. Jag ska läsa in mig lite mer på detta och träffa en hållbarhetsstrateg på fika senare idag och ta reda på exakt vad detta handlar om. Men så länge kan ju ni lyssna in er på Prylarnas pris!

Vad mer? Jo, man ska sova för att glömma. Och nu blir jag ännu mer orolig för min sömn. Jag glömmer inte tillräckligt! Gräsligt ju och gångna natten för FÖR JÄVLIG och det beror på att maken är på KURS i nåt slott i Eskilstunatakten (nu når tvåtaktssången med hummande refräng oanade höjder och jag mår lite illa faktiskt) Jag återkommer, nu ska barn nr 1 (4 eg) ut genom dörree MED alls som behovs ffa busskort! #hållbarstil

Hej!

2 svar på “Sortering

 1. Helt fantastiskt Anna att din bok syntes i Babel! Stort grattis. Sköt om dig.
  Hälsningar
  Agi

  1. Hahahaha ja, lite kul faktiskt! Kan bero på att jag suttit vid samma bord som Jessica vid en middag i våras kanske….eller, för att det ÄR bästa boken skriven i ämnet so far!;)
   Kram
   A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen