Det värsta med att ligga sjuk är….

Att man är sjuk.

Att man läser nyheter som gör en förbannad (i detta fall att polisen Springar blivit utköpt för att han antagligen säger sanningen).

Att man slötittar på bloggar och blir så arg att man vill kommentera men inte orkar och det egentligen är bra (att man inte skriver i affekt alltså). Eller felstavningar och syftningsfel i stil med ”så vi fick gå bananas på deras fina frukost bufé, tog alla godbitar från bordet..” Alltså, frukostbuffé heter det och om man tar ALLA godbitarna från bordet….då blev hon säkert övermätt. Vad jag gissar att hon menade var att hon tog AV alla godbitarna, men vad vet jag……?

Att man på bloggar där recept ingår måste läsa ordet ADDERA hela jävla tiden. TILLSÄTT är det vedertagna svenska ordet, tack på förhand.

Att man måste se Hårds historia och inser att det är minst 10 år sedan vi var bra på skidor på herrsidan, Wassberg och Gunde….snälla, var är era bern eller barnbarn???

Maken möblerar oombedd om vardagsrummet….?!? Var kommer all energi plötsligt ifrån så snart jag är ur bilden?

Maken frågar vad vi ska äta fast jag typ är döende, jag ger motvilliga rimliga förslag på enkel mat att laga men han beställer pizza……

Jag måste bli frisk snart, jag orkar inte ens sticka, knappt skriva.

Amen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen