Allt ska ut!


Alexander McQueen…ja man nästan dör faktiskt.


Gick upp 05.13. Då låg jag med två skallar mot min. Håret under en 5-åring. Ryggen stel och öm. Ingen magmuskulatur att tala om dvs svårt att resa sig utan att väcka någon. Men jag gjorde ett försök. det gick ej. När vällingen var klar och jag var tillbaka i sovrummet var alla vakna och barnkanalen på.

Nobelklädd gick 5-åringen till dagis. Vi andra i vanliga trasor och trotsade stormen och regnet. 

Tylla mattades ut i hemmet och somnade sent men sov i gengäld länge. Dock kortare än maken. Jag hade tid till sjukgymnasten vid 15.00 och det sammanföll med hämtning på ”föris” (jag försöker nöta in det).

Sjukgymnasten tyckte jag var i ovanligt dåligt skick. det var sant. Höftkulorna klickar högre än normalt och jag skrämmer smådjur när jag går i skogen.

Jag låg tyst med ansiktet ned och sa stilla: Jag behöver en rekond. Gör allt nytt och häng sedan en wunderbaum runt halsen. 

Nu ska jag sova. Maken hänger över min rygg och läser. Han kollar att det inte rör honom.

Här behövs inget svepelektronmikroskop. Den gastrokoliska reflexen syns på utsidan. I love it!


99% av alla klänningar är dissade. Inte de japanska dock, jag gillar Kimonos, iallafall en, den på hon tolken med grått går. Otroligt vacker kvinna. Sån vill jag bli gråhårig. Hon hade haft mage att klä sig ÖVER sin status. för att vara snygg. Det gillar jag!
 En guldklänning var fin, den som var så tight att man kunde se tarmrörelserna. Sen funderar jag på champinjonfrisyr till Lucia…då kanske mitt något stora huvud ser mindre ut?


Äter man tillräckligt mycket av min hallonglass kan man inte komma i någon klänning är jag rädd.


En inte så nogräknad glassätare, men den är god!

Glass gjorde jag, det är lag på det 10/12. Den var god men jag hade gärna ätit salmbärssorbet. och den där pudrade vitchokladspropellern..Wow!

Good night Stockholm and all other places in the same time zone. I´m going in to deeeeeeep sleep. 

2 svar på “Allt ska ut!

  1. Jag såg också guldklänningen och tog ett djupt andetag – jag tyckte den var fantastisk men sedan tänkte jag att den är nog för utmanande och det är ju typiskt att jag,som inte har någon smak gillar den… Jag hade fel! Tack!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen