Blow me

Ja men hej allihopa. Jag gör ett sammelsuriuminlägg igen för tiden är kort. Idag släpps min senaste bok som ljudbok, mycket viktigt, kolla in det. Sen: Tredje världskriget är skrämmande nära (javisst alarmist). Ja, så kändes det faktiskt i början av veckan när Trump hade ihjäl den där iraniern. Och sen slog Iran tillbaka i ett angränsande land…ett plan störtar och sen nya raketer i luften. Guldpriset går upp och man känner att det liksom bränns lite. Men han sansade sig den där Trump och vi kan tillfälligtvis andas ut lite. Vad händer då? Jo, då meddelar en engelsk prins att han och frugan vill hoppa av, iallafall vissa delar, och satsa på sina egna karriärer. Och då stannar stora delar av världen igen. Katten bland hermelinerna anklagas likt Yoko Ono för att ha splittrat gruppen, och så kan det ju säkert vara. Men, vill människor bryta sig loss från en monarki är jag den första att applådera detta. Monarki, det känns väldigt 2019.

Sen såg jag att Tramsfrans publicerat nedanstående eller repostat kan man säga. Och jag tycker det är helt underbart att man nu ska dricka kollagen, fast med c och att folk frågar om det är veganskt. Jag bara släpper det där för annars riskerar jag väl en bajsstorm jag med. Eller jag släpper det INTE. För jag fattar liksom INTE vad kollagen ska i en aluminiumburk att göra, ihop med koffein för att peppa till träning? Helvete alltså vad mycket dumma produkter vi packar i flashiga behållare och kränger. Jag är sån motståndare till detta. Och varför Blow like a pro? (Senare upplystes jag av en säker källa att det heter GLOW och då var det ju inte lila roligt längre….. men jag låter det stå kvar för det är kul) Hur gick tankarna där? För jag som inte ens har speciellt snuskig fantasi (får jag höra för jag fattar sällan skämt i den kategorin, iallafall inte utan viss ledning) ser här någon som är lättklädd i svart spets, sitter i en säng och ser uppenbart…..ja vad ska man säga….? Mm väldigt starkt kvinnostatement där måste jag säga. Och då är jag ganska modig för vi har barn i samma skola faktiskt så jag kan inte gå helt under radarn här…..

En grej till förresten, för OM det skulle vara så att hon är så otroligt överraskad över att fem kilo energi- och proteindryck plötsligt faller ned från taket i sängen där hon sitter, borde hon inte gapa upp mot taket alternativt ned mot drickorna? Som det är nu gapar hon och tittar bort från detta åt höger….mycket ologiskt om det inte är så att hon ser något ÄNNU mer fantastiskt och stort där?!? Ja, inte vet jag hur de tänkte men sånt kan jag störa mig på som ni ser.

OMG! Dricka kollagen, ihop med koffein, jag är sååååååå värd denna maxade dryck!

Sharon Stone är ju så otroligt snygg och Lauren Hutton med med sitt diastema mediale. Hon var väl den första modellen jag känner till som inte har/hade perfekt tandrad (om litet mellanrum är perfekt vill säga).

Kul ändå att Damernas bryr sig om kvinnor över 50. Men kanske under 60?

Så talade Damernas värld. Bra att veta vilka frisyrer jag kommer kunna ha framöver. Lite Norkoreavibb va, är det 28 statligt godkända frisyrer män får ha och tre för kvinns?

Hej vad det går här! Många bilder på senaste tiden ser ut just så här. Om det är jag eller Tylla som tar dem vete katten.
Förmodligen inte tillåten frisyr där. Men hur snygg är inte SLLs läkardräkt? Hur snygg lixom. Extraordinär passform.

Så, nu var jag klar med detta. Återgå!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen