Betalt samarbete

Drink nummer ett! Klockan på bilden är en Ebel classiv wave OM ni undrar.

Heeeeeej alla finingar! Här sitter jag och lördagsmyser i köket (som Nisseby snickeri har gjort). Barnen gör lite olika saker (ser på TV (Samsung), iPad och Frank har en vän på besök och de spelar ett spel (big paintball). Själ har jag just ätit en ekologisk varmkorv (Änglamark) och druckit en liten GT (Franklin & sons Lemon tonic, sååååå god)i mitt älskade whiskeyglas (från Orrefors) med bröd (Skogaholm). Så gott, jag verkligen unnar mig och barnen det bästa känner jag.

Tonic nummer TVÅ, sååååå god faktiskt även om jag nog egentligen vill ha GTs med bara is, Bombay Sapphire gin, is och Schweppes indian toni. Men som vuxendricka au naturel är den smashing! (Och i GT om man inte är traditionalist som jag).

Maken är jour och har bokat dubbelt (ska på födelsedagsmiddag i stan iklädd bästa stassen från G-star Raw, Tiger, Björn Borg och Sail Racing) så jag blir snart gräsänka! Lite tråkigt men jag har bullat upp med Fler tonics (Three cents pink grapefruit som var godast av de båda) och lite naturgodis från Parrot´s så det kommer inte gå någon nöd på mig när jag ligger med en drink och svullar iklädd mitt (Polarn & Pyret) nattlinje i dubbelsängen, nej då! (Jo, sängen är från IKEA och kanske den skönaste säng man kan köpa för pengar).

Dottern behövde solkräm, så jag tog med denna som inhandlades för soliga dagar i fjol. De har kort hållbarhet har jag hört men ännu har inte ett år gått så en BIOTHERM återbrukas nu i Frankrike. Man undrar vad den kostat i transport….

Men innan det händer ska jag blogga klart här på min MacBook air i silver som jag äääälskar och har alltid haft en Mac. Hade inte dotterns kompisar vid en vild fest för en så där sex år sedan sabbat min förra hade jag nog aldrig bytt upp mig från den förra i kritvitt. men den gick verkligen i två delar. men rekord ändå att bara ha två datorer på 16 år kanske? Sådan bra kvalitet alltså! Maken har också en, i roséguld och mer modern än min…men han har tappat bort sin laddare så…..han kan inte använda den!!!

Ski bum – dottern har via sin far fått veta med om sitt ursprung och bad mig göra en DNA-test. Så det gjorde jag. Verkligen imponerade förpackning MyHeritage kostat på mig. Biohazard händes ju så där att ha på köksbordet. Jag undrar om det är JAG som är den biologiska risken här eller någon ämne i behållarna….. Snart vet vi om jag är svensk eller ej, min DNA är nu på väg till Texas iallafall.

Nåväl, jag har kört ut min dotter numer två till Arlanda flygplats (som driva av Swedavia med den äran) i vår nya bil (Skoda Kodiaq, vår bästa bil hittils!) och ser henne inte förrän i slutet av april. Hon ska vara ski bum i Camonix, eller Cham som man säger om man vet nåt om det….Hon reser och far den ungen men snart blir det universitetet och mer jobb på Pret à Porter, bästa snyggbutiken på Östermalm där ”Madde” köper mycket av sina kläder tydligen.

Här ser ni lilla Tylla ungefär vid den tidpunkt när hon började blogga här hos mig. Hon är sig väldigt lik måste jag säga och hejja alla er som hängt med från starten!!!!

Jag ska under morgondagen se till att maken installerar nya timern till citrusplantorna i förrådet (köpt från Impecta i veckan) så inte plantorna blir avfärgade och gängliga. Jag är helt imponerad över att man laddar den, använder OR-koden på den och styr via Bluetooth med iPhonen! Tänk vad utvecklingen går framåt.

Så nu vet ni DET! Content ftw!

Trevlig lördagskväll på ser!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen