Idétorka

Jag vet, det låter befängt. Skulle JAG ha svårt att hitta något att skriva om? Aldrig i livet. 

En gammal bild jag hittat i ett fotoalbum, ni vet sådana där förhistoriska grejer där man faktiskt hade riktiga bilder och bläddrade igenom då och då. Här ett luciafirande i ett annat hus jag bott i.

Det är sant. Jag hittar inget ämne att förfasas över ordentligt, eller gå igång på. Det kanske beror på regeringskrisen? Inget kan toppa det. 

Men jag har iallafall gjort ingenting idag. Eller, jag har tagit barn till dagis, passat lilla klätterapan från att dö 10-20 gånger, handlat, förberett middag för två dagar, betalat räkningar, plockat i köket, bjudit grannflickan på pannkakor och mor hennes på lite graperosé…det kommer bli en hit till sommaren, sanna mina ord. Sen har jag ju hämtat dotter nummer ett i min butik vid stängning då jag sövde de tre minsta barnen i bilen (när jag läser detta låter det som om jag dragit en slang från avgasröret in i kupén, det har jag alltså inte gjort om ni inte hängt med, utan jag har för vana att köra runt tills de somnar, OK!?! Ingen anledning att bli orolig). Men annars har jag faktiskt inte gjort någonting känns det som. Avkopplande. Är det så livet kan vara, avstå från att göra ett skapande GRAND. (Jag försökte börja sticka en tröja men hittade inte rätt stickor, för övrigt är inte mössan klar så jag avbröt och förmanade mig själv. Anna! Du ska inte lägga sten på börda och ta på dig ännu mer! Ja ja ja fan vad jobbigt det är att ha en inbyggd morsa i skallen!)

ÅÅÅÅÅ Grand! Dit ska jag imorgon. Champagne gu bevars, mitt på blanska förmiddagen…herregud! Det är nästan som att ta kokain för mig…tror jag. Har aldrig testat droger. Läste just att Madonna (min enda idol egentligen av kvinnligt kön) hade testat allt EN gång och sedan avgiftat sig själv med vatten. Det öppnar ju upp för helt andra behandlingsmetoder…Vatten alltså, da shit!
Nu när hon har sagt det är det ju nästan OK att alla provar allt EN gång. 
Nä, gör inte det. Det kan vara livsfarligt. Särskilt den där otäcka krokodildrogen som dödar ens hud. Har sett fruktansvärda bilder.
Människor gör galna saker med sina kroppar. Röka DDT till exempel. Vem skulle kunna tro att folk gör det…Inte jag iallafall men det händer likväl. Tyst vår…

Men champagne på en onsdag, det är lagom farligt för mig. Min baddräkt, deo och ett par rena trosor är packade. Känns som allt en kvinna kan behöva. Nu blir det till att vänta in maken, han är mäkta imponerad av att jag klarat mig ensam idag, ryggsjuk som jag är och med en trött själ. 

Jag har fått lov att se Homeland…det gick inte så bra igår…det var ingen fördröjning tydligen det var kanske inte ens igår??. Hoppas på bättre tur nu.Edgar vill alltid ha ett hjärta. Det får han gärna. Några vintrar när stora tjejerna var små tvingade de mig att skrapa fönsterrutorna på deras platser i Musse Piggform…vad gör man inte i minus 14 grader när man är sen till dagis och skola…Tylla är på luftning och sitter och spänner sig…knasig liten tjej det där. Tjock också!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen