Hur mår de kungligas fötter egentligen?

Nu smäller kanske några av er av här…jag är ju republikan och allt. Kändissvängen är jag ju inte heller helt bekant och bekväm med men nu råkar jag följa en blogg som visade detta. Jag känner att jag är lite för dammig och måste uppdatera mig lite. Min första tanke, utöver den del dregel över supersnygga hår och en grå capekappa eller vad det var, blev AJ!!!

Herregud, varför så små skor? Jag inbillar mig att den kvinnan kunde få ett par handsydda som passade foten, eller?

 

t!
Först så här…Louboutins men de är ju för små! Tårna sticker ut galet mycket! Jo förstår ni jag känner till den här killens skor, röda sulor minsann. Lite hänger man med när man har tre tonårsbrudar hemma. Foto: Dpp USA / TT mycket kraftigt beskuren bild by the way.

 

Sen kom nästa bild (samma kvinna nya skor), asvackra men är det plåster?  Eller tape för att de ska glida på? Grynig bild pga skärmdump. Hur ont har dessa människor i fötterna egentligen? Jag har för länge sedan slutat klämma in mig i obekväma skor. Jag kan inte ha roligt om det värker någonstans. Vill bara gå hem då.

 

Skärmavbild 2015-03-23 kl. 15.58.50
Foto: Malte Christians / TT Även här har jag tagit bort mer än 90% av bilden…

 

 

 

Skärmavbild 2015-03-23 kl. 16.00.41

 

Känner du någon dansare? Då vet du hur smärtsamt det är att fladdra omkring på tåspetsarna som en fjäril. Jag älskar att se balett. Hur mycket voltaren och smärtis som än går åt. När man tittar närmare på tåspetsskor så ser man ju nästan hur dåligt utformade de är. Går det verkligen inte att göra dem lite bekvämare? Eller är det så att man måste lida pin om man ska vara riktigt fin?

 

God natt.

A

 

Ps. Jo, snodda bilder över hela linjen och om ni undrar vilka bloggar jag på allvar följer så är det bara två: Ebbas Blogg (där jag snott de två översta bilderna) och sedan Superquinnan som igår skickade blommor till mig, det värmde i hjärtat. Och gav hopp om hela världen faktiskt!

Jag vet att det är sliskigt men det blir en kram här också, trots att jag redan sagt god natt! D.s.

 

Ett svar på “Hur mår de kungligas fötter egentligen?

  1. Balettfötterna! Hujedamej! Bilden är ingen överdrift. När dottern i åk 7 började dansa på tå tog det inte många veckor innan stortånaglarna lossnade. Hon ville aldrig visa upp sina fötter och det lindades tejp runt om och köptes det ena tåskyddet efter det andra. Vi for till Stockholm och till Örebro för att prova ut tåskor med rätt bredd och passform. Bäst fotform har den som har lika lång stortå som pektå och mittentån, då går det bättre. Med tiden blir väl tårna lika långa. Dotterns gamla balettfröken stoppade bomull i tåskorna, så gjorde man på 70-talet och blodet droppade. Jag är så glad att dottern valde jazzinriktning på sin dans. Tåsko-tiden blev bara fem år. Hon har till och med dansat på tå på ett asfaltstorg här i stan. Skönt att hon inte fick några men av det.

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen