Jag är pånyttfödd

Ok, dagen har bara börjat med detta gav mig dagens skratt (fast med hjärtat lite i halsgropen). Jag vet INGET om behandlingen som kallas Kambo men jag vet att grodgifter är bland de värsta nervgifter som finns i världen. Botulinumtoxin ska vara det värsta och sen finns det några havsormar som har ett väldigt otäckt gift, säkert pga att det säkert måste vara kraftigt koncentrerat då det sprids i vatten. Men i övrigt skulle jag aldrig i livet klena på mig, spruta i mig eller inmundiga detoxande (alltså avgiftande medel som oftast i egentligen själva är just giftiga) för att må bättre. Att man bli trött och lugn efter att ha spytt ut det hela är föga förvånande. The things people do to loose anxiety…..makes me wonder. Sen tänker jag att läka och heala är samma sak fast på olika språk……Det låter lite som när mina små blandar sitt dataspelsspråk med svenska men då helt utesluter de svenska orden och säger typ: Du måste aima bättre för att få till ett headshot….ja ni fattar. Mix and match liksom….
”Bilden är ur Expressen”

Här ett litet monster ett av mina barn gjort. Själv är jag lite stressad över att makens semester snart är över och vi har liksom inte hunnit klart med allt…och det blev inte så mycket sol som jag önskat men å andra sidan så lärde sig Tylla sent omsider att cykla igår och vi har beslutat att gå till skateparken varje dag, med plåster och sårrengöring. Och såklart min stickning. Jag blir tyvärr inte bara avspänd av att sticka, det finns en tidsgräns hela tiden för mig och jag har aldrig stickat från ”top down” eller raglan så jag måste vara aningens fokuserad. Kolla Instagram så får ni se hur det fortskrider…

Den här modellen fast i det svarta garn jag köpte på Röda Korset förra helgen.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen