Semesterns sista dag

lavendeln ger iallafall en känsla av utomlands….

OMG för att använda barnens lingo. Nu är det strax slut för i år. Vilken märklig semester och arbetsam. Sista två veckorna har jag varit ensam med barnen och vädret har ju bjudit på lite plötsliga scenförändringar minst sagt. Igår blixtrade det och small som av pistolskott här….

Och det är nu klart att det blir ytterligare en bok innan året är slut, väldigt kul och i samarbete med ett nytt fölag och en vän. Vi har stora planer vi två för mer böcker ihop framöver men det är bara vilda planer just nu.

Storhandla med barn i Coronatider…det är inte helt lätt. Speciellt inte när de inte tycker att stå stilla här betyder stå still utan mer tolkar det som: FRI LEK; ALLA ÅT OLIKA HÅLL; NUUUUUU!

Jag har också börjat skriva mycket mer på en bok som jag gjorde första utkastet på för ett år sedan och jag har kämpat på med att färdigställa den innan jag börjar arbeta på allvar nästa vecka. Vi får se om jag får ihop det innan måndag, eller iallafall innan nästa måndag då jag börjar randa mig i neurologi….Mycket att göra alltså och idag besök av min vän Z och hennes två barn. Tyvärr ser ju vädret lite bistert ut…..

Snart tillbaka!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen