Cissi Wallin har rätt!

Men va fan var min absolut första tanke när jag såg att SVT gjort en dokumentär om barn. De följer barn födda 2010. Barnen är då 10 år idag. De har filmats sedan födseln. Vilka barn är det då? Jo, en med en sjuk förälder i Rågsved….(allt jag vet om Rågsved är det min pappa berättat från 60-talet då han till slut vägrade spela där (var DJ innan läkarkarriären) för att det röktes så mycket brajj då och att det fortsatt vara en utsatt förort. En med två mammor….som kanske skiljer sig och sedan en annan skilsmässa?

Jag läser i princip aldrig något som Wallin skriver. Jag har väldigt svårt för henne och hennes åsikter men nu handlade det om föräldrar som profiterar på sina barn. Alltså har med dem i sin reklam. Till synes oskyldigt kanske….i trevliga sammanhang med kanelbullar och så. De hängs ut med diagnoser, svårigheter namn och bild….

De har inte fått välja!

Jag ser nu med fasa framför mig hur de här barnen bli rikskända och kanske inte alls gillar det. De är TIO år nu, kanske de ångrar sig om tre till fyra år?

VARFÖR vill man vara med i TV med sin jävla skilsmässa??? Publicitetskåta föräldrar fy jävla fan!

Och disclaimer, jag har med min ena dotter på omslaget av min bok. De figurerar i då och då i min blogg osv men jag har inte genomslag på hela jävla klotet eller ens i Sverige. Och om de bad mig skulle jag ta bort. Jag hoppas också att jag inte skämmer ut dem.

Nu hör jag med avsmak programmet från andra fliken i datorn. Jag hatar redan. Jag HATAR redan. Och ska försöka se första avsnittet även om det bär mig emot. Annars kan jag inte såga ordentligt. Men varför detta sjuka intresse för ANDRAS BARN? Lägga tid på detta när man kan vara med sina EGNA!!!! Se inte detta! HUUUUUUU!

PAUS FÖR ATT SE KLART, JAG ÅTERKOMMER

NU HAR JAG SETT NÄSTAN ETT PROGRAM!

Och det var fan värre än vad jag befarade! De filmar en stackars unge när han är HELT förtvivlad. Mamman lämnar pojken gråtande i sängen. Ensam med ett TV_team…som försöker trösta honom?!=? VAD I HELVETTE! detta är det mest magstarka jag sett, fy satan. Ska mina skattepengar gå till detta????

Stackars barn. Satan alltså vad osmakligt.

Det är är min bror, han har ADHD och autism. Han är åtta…..

Jag har varit sjuk, det är både fysisk och psykisk ohälsa….(säger ena barnets mamma)

-Jag har inte träffat barnen på….jag minns inte hur länge.

Min pappa hade…han blev sjuk, en stroke.

Min upplevelse är att barnen inte alls tycker att detta är speciellt roligt, föräldrarna verkar vara i behov av barnen, inte tvärt om och jag blir ledsen av att se detta. Bara problem, sjukdom, skilsmässor, bråk i köket, psykiska problem och vad komemr i nästa? Missbruk?

Usch, jag blir mer arg. Jag borde aldrig ha sett detta. NOG NU!

PUNKT!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen