Fantastiska Anna skapar egen kollektion!

Minns ni när jag totalsågade kronprinsessans outfit från Rodebjer när engelska prinsparet var här. Brittiskan med den perfekta ”fitten”, den bourgognefärgade Chanelväskan och så ”Vickan” i för stor kostym men den fulaste uppläggningen av ett par byxor jag någonsin sett fäst på bild….nu hyllas den igen…..But WHY?

Här är mitt tidigare inlägg i kategorin kläder som passade någon annan bättre…Smilfinkar

Heeeeej allihopa! Ååå det var såå länge sedan, jag har inte haft tid att uppdatera er om allt fantastiskt som händer i mitt liv nu, jag har varit tvungen att spendera mina dagar på en tropisk ö där jag fått en massa healing av olika schamaner för att bättra på mitt flow och min fertilitet. Jag har en väldigt holistisk syn på hela världsalltet och jag har kommit på att jag inte kan hållas fast vid bara en punkt i världen så jag har bestämt mig för att ha ett annorlunda familjeliv.

Fam 1 är mina stora barn som klarar sig själva, de får kontakt med mig via swish en gång i månaden och så skickar de bilder på sina outfits och nya plastikingrepp, så jag känner igen dem när vi ses till jul i min schamanska hydda här på Ekeröööööö.

Fam 2 är trophymaken som jag har tre små med. Dem eller är det de? Bor jag med varannan vecka i hyddan här och då är jag bullmamma med bara en drömfångare i håret och bindi. Lite höns i sängen varannan dag för att jorda mig lite. Och så måste jag ju vara lite kreativ också och skapa helt unika verk inspirerarde av de största, typ Picasson, Vivienne Westwood som ni sett och så såklart Matisse, superhärlig konst med fokus på allt som påminner om mitt excentriska ego. I LOVE MYSELF and I. Jag ska också skriva en nu bok, om MIG (ihop med en författare. Jag kastar typ ur mig skojiga saker som hänt mig under mina 20 vuxna år och så hoppas vi att medförfattaren/spökskrivaren kan se en enda röd tråd att hålla ihop det hela med och att förlaget ger mig tillräckligt med garantihonorar för jag har sett en våning på Mallis som jag vill inreda helt i beige och grått. Jag har kommit på en ny grå ton som heter Lively grey, den gnistrar av livsglädje).

Debutboken om att vara hippiekreatör/tantrasexspecialist och konstnärssjäl och samtidigt ha en tredelad familj, om att inte skämmas för att ens känslor flyger all over the place (placenta?) hela tiden, att ska bejaka sitt inre, sitt känsloliv och om det (dvs mitt känsloliv) vill att jag ska flyga till Dubai och dricka sanddrinkar eller äta syrasvampar, ja, då ska jag göra det!

Vi har ett liv, ETT (och sen om vi sköter oss väl får vi många fler). Nåväl, maken är lite skeptisk till amfibiemannen jag är ihop med var tredje vecka men jag är en fri själ, kan inte hållas i ens en gyllene bur. Och boken ska heta: Följ dina drömmar och bli som jag – fantastiska Annas väg till att bli FNs generalsekreterare och få till FRED i världen och Chanelväskor till ALLA! Och jo jag illustrerar omslaget själv!!!).

Men, nu, det mest spännande, jag är gravid, jag vet, vid 51, så fuckking beautiful! Det ska bli en groda! Japp, jag har injicerat mig med pilgift och nu ska jag snart föda. Men, detta måste ske på en öde ö, där det finns ett matteam, en schaman/läkekvinna och sen ett filmteam såklart, en stylist, en frisör och en sminkös. Och såklart en helikopterkille så jag kan flyga hem varannan vecka! SÅKLART! Så det är fam 3. Jag, grodan, och amfibiemannen med gälar bakom öronen, Aquaman typ. Fast pratar svenska och är tatuerad över hela kroppen med fiskfjäll, så jäkla coolt. När ynglet är ute ska jag ha barbeque på placentan eller kanske röka den för ökad fertilitet och ännu mer flow…vi får se. Jag har inget mensblod att dricka just nu så alla ni som har över kanske kan skicka ert? Det är SÅÅÅÅÅ livgivande!

Jag känner på mig att det kommer bli så underbart. En grodanna! Va!!! Jag får sånt flow av detta. Och jag känner SÅN tacksamhet, har fått diagnos hyperdupersensitiv så nu känner jag in hela världsalltet också, jag kan projicera mig astralt och vända vid Venus vid varje orgasm!!! Helt sjukt kul! Jag detoxar och får fillers i kinderna så att jag ska likna min nya avkomma!

Och jag lanserar en egen klädkollektion. Och vet ni!?! Den består av HOODIES och mysbyxor, diadem och beanimössor! VA! Det ALLA saknat, och det är de SKÖNASTE plaggen man någonsin testat, lovar alla gullisar. Ni ger mig sån styrka när ni köper alla mina saker, jag får sånt flow i kreativiteten att skapa mer saker som ingen annan kommit på tidigare….som…..öh…en bok, om mitt liv, och att jag får ligga med vem jag vill, även tjejer! Och åka på safari utan att stöta på en enda människa som inte är vit och talar svenska. Jag får så himla många unika idéer hela tiden, ni skulle bara veta! Om alla mina HEMLIGA planer går i lås också, nej jag KAN INTE HÅLLA MIG, det blir en VINKOLLEKTION OCKSÅ!!! Men mig på över hala jäkla lådan allts¨, kanske baksidan ska vara fylld av bilder på mina barn????

Men nu hörrni ska jag detoxa med vulkanaska från Katmandu, tvätta håret i smält glaciäris och björkaska och sen dricka griskollagenpulver i min soya-havre-decaf-matcha-roobios-protein shake. Jag kommer kunna dansa på glödande kol hela natten!

Soooooo refreshed!

Och glöm inte, gilla alla mina inlägg annars blir ni blockade och anmälda, köp mina hoodies med no fit fits all i one size och tänk inte på att ni aldrig ser MIG i dem för jag har fullt upp med att bli plåtad med mina Chanelväskor och dricka bubbel utan reklammarkering fattar ni väl, det kostar på att ligga på topp. Men NI ska köpa det, annars måste jag ta ett jobb som undersköterska eller nåt och då kan ju inte jag ha så långt utsläppt hår och gelénaglar!

Nu ska jag ha tantrasex med maken i två dygn, men först glödande kol såklart! Och just det, kan någon passa mins höns under tiden???

Arrividerci!

A

(alla likheter med kända andra influencers är helt slumpmässiga bara så ni vet)

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen