OJ vilken INTE vilsam dag

Inte lika stora brillor….

Jag sydde klar byxorna igår. Idag har jag burit dem ihop med en älskad svart stickad polo med lite glitter i från G-star Raw. Och faktiskt satte jag på mig mina coolaste Donna Karan pumps i gummi och svart mocka när jag åkte för att handla.

Chanel ändå…bra att ha putsduk med logga….

Jag har sett en föreläsning mellan 13-16. En kvinna från USA hade en skärande röst via länk och det var rätt olidligt för mig, jag har tydligen svårare med ljud än jag velat tro eller märkt.

Tylla mixar och matchar…

Två barn hemma med feber och så maken då som kommer ut med jämna mellanrum och undrar vad jag gör. Helt slut vid 16. Fick lägga mig. Han undrar varför jag blir trött…jag upprepar: jag gör saker, jag tvättar, lyssnar på saker, försöker tänka, svarar på mail. Skickar fel dokument fyra gånger, klistrar in samma text tre gånger efter varandra i dokumenten och sen gav jag upp och började sticka. Jag handlade också. Mat för bara idag. Carbonara var önskat. Och, då såg jag. Persikoträd på Coop 199kr….och bara för att grannen släpat hem en traktor och en grävskopa med tillhörande trädgårdsmästare från Zetas så…var jag ju tvingen att plantera ett träd. I en kruka. För vi har ingen plan för tomten. Ingen genomarbetad iallafall. Maken vill ha pool, det ville jag förr, nu vill jag ha växthus…vi får kompromissa. Jag brukar förlora de stora projekten men vinna de små…

Jag vet inte…blir jag mer lik Indy?

Och nu, är jag dödens trött. Vill se del två om hudvård. Värsta bluffen.

Så, det ska jag göra. VILA, efter en lång dag av nothing special…och hu vad det kan vara ansträngande. Att bara tänka och sitta…..

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen