När det brakar loss

Jag börjar arbeta idag. Och vad händer då? Skolan fortsatt stängd, det visste vi. Frank har feber för han fick vaccin i fredags och maken….snorar. Om det är pollen eller ej det vete katten. Vi ska ta ställning till om Covid-test ska beställas, IGEN! Men jag har iallafall häcken full och maken måste ändå arbeta hemifrån. Sån tur att jag fick ordning på allt redan på söndagen. Då finns en chans att hinna hämta datorn i Södertälje och lämna ena barnet på skolan i samma veva. Samla tankarna och skicka ut del ett av mitt forskningsprojekt till samtliga landets regioner. Redan igår (jag vet söndag men jag var ivrig) gick mejl till alla kommuner….så det kickar igång och rasar samman samtidigt. Tur att mamma finns som ska ta hand om Tylla över natten, just ja, hon, Tylla alltså skulle ju till tandläkaren också…ja ni ser. Full fart, fast ändå inte. Jag arbetar ju liksom hemifrån, halvtid men just idag behövde jag flytta mig……

Vi hörs!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen