Sjukstuga 2.0

Vi fick mail från skolan att en i klassen hade covid-19. Vi är ju ganska luttrade så inte förrän Frank låg över matbordet och inte ville äta reagerade vi…jag tog sen tempen på honom, 38,3. Vi såg en film och han låg i soffan. Då började han klaga på magont…jag tänkte såklart blindtarm men efter undersökning verkade det inte vara så….vi avvaktade men då började han få ont i huden sa han, och sen huvudet. Jag tog om tempen och då hade han 39,2. Då kom alvedonen, och treon, och vätskeersättningen och en ny kläm på buken. Han började frossa, orkade knappt gå nedför trappan till sin säng och inte utan anledning blev han nu rädd. Efter alla larm och död och corona kan man förstå att en 12-åring kanske reagerar starkare än vad som hade hänt innan 2020. Så. han ska provtas på söndag, tidigare var omöjligt i Stockholm. Samtidigt har jag en dotter som bor i city och också mår lika illa…hon får inte heller gå till apoteket för att hämta test för hon får inte gå ut. Ett ombud måste hämta…typ jag. Så, jag är inte superimponerad av testmöjligheterna i region Stockholm faktiskt. Vill man få kontroll på detta, hjälpa de som är sjuka, ja då får man snäppa upp det lite. Speciellt med tanke på att om man inte har ett positivt Covidtest att uppvisa, då har man enligt somliga INTE HAFT COVID!

Gör om och gör rätt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen