10 saker jag vill göra mer av

IMG_4875
Just nu är det många bollar i luften. Flytt, civilrättslig process kring boendet, bygglovskrångel, studentskiva för 18-åringen, avslutning på skolan för 16-åringen, avslut för 6-åringen, VAB för 4-åringen och så försöka blir pigg och frisk….Det känns som 4-5 bollar för mycket att jonglera…

 

1)  Sova

2) Sova

3) Sova

4) Sova

5) Åka skidor

6) Simma i Medelhavet

7) Sticka

8) Sy

9) Dreja

10) Skriva

 

Jag tror att jag är lite skadad…för jag tänkte inte alls skriva sova först, men det kom liksom över mig att jag hela tiden vill sova. Det kommer ändra sig vad det lider och då ska jag fylla på litan med LÄSA, RESA, ODLA och SJUNGA.

 

Jag bedömer det som att detta kommer ta minst femton år att uppnå.

#såsantsomdetärsagt #sömnärlivetsenkommerskidåkningsimmaivarmtvattenstickasydrejaochskriva

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen