Ukraina

Det förtar lite glädjen av att solen skiner att Putin är galen och bombar civila i Ukraina. Det är faktiskt lika hemskt att militärer dör. Man undrar vilket stöd han har av sitt eget folk. Jag tror nästan vi måste hoppas på de goda krafterna i Ryssland här, att de inser vad som håller på att hända, de vänder västvärlden emot sig. Det kan inte tjäna deras syften.

Jag hade god lust att åta mig att ta emot ett av de ukrainska barnhemsbarnen…kanske man skulle göra det? Men, jag vet ju att de finska krigsbarnen inte mådde så bra…kanske man ska ta ett syskonpar-klunga…Vore jag frisk, kanske jag skulle ansluta mig till Läkare utan gränser…jag tycker det är fruktansvärt det som pågår och bli lite upprörd över att folk larmar om börskurserna…vem fan bryr sig. Barn dör, folk dör, vi har ETT liv. Det har nu Putin bestämt att avsluta. Räcker inte det för att få bort honom? Hans närmaste måste vara väldigt rädda för honom där han sitter i sin bunker med oinskränkt makt. Jag får bilder från Bondfilmen Spectre. han raderar ut de som opponerar sig. Måtte Ryssarna lösa detta själva så vi slipper att NATO och USA dundrar in och vi kastas tillbaka in i kalla kriget, igen. Satan var trött jag är på giriga idioter.

https://www.sahlgrenska.se/nyheter/nyheter/effekten-av-antiinflammatorisk-kost-ar-inte-vetenskapligt-belagd/

Jo, apropå att många är på mig om antiinflammatorsik mat, jag sökte på det hos Livsmedelsverket…noll träffar.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen