Tillbaka till jobbet

Jag hörde på radion att folk inte vill tillbaka till kontoren, att mer jobb blir gjort hemma OCH skilsmässorna minskar. Kan det hänga ihop? En del har också börjat skriva, odla tomater och rör mer på sig….jag har länge misstänkt att detta skulle bli resultatet. Att vi blir mer effektiva vid 6h arbetsdag var känt innan pandemin.

Men just mitt jobb…sköts kanske bästa på plats på sjukhus. Men, man kan också tänka sig via länk, jag har inte tyckt det har varit sämre möten…och jag har haft många senaste 1,5 åren. Jag skulle hellre ha fler såna istället för att flytta mig fysiskt, speciellt nu när det kostar så mycket att färdas med bil, smittan fortfarande finns i samhället.

Jag har också börjat…ogilla att träffa nytt folk, jag är liksom inte intresserad av fler personer. Eller, det är fel, men jag skulle vilja vara mer tydlig mot folk jag ogillar i min privata sfär. Det finns några, en speciellt som vållar mig bekymmer med sin passiva aggressivitet och självfullkomlighet. Min make är bättre på att sätta gränser, jag blir mer arg, vill repa bilar och så…Han tycker jag ska säga: Jag tycker du är väldigt otrevlig och vill inte ha kontakt med dig. Tänk va!? Helt underbart att kunna avsluta så, bara gå. Eller, nu har dy för fjärde gången gått över gränsen med ditt beteende tycker jag, vi ska nog inte ha mer direktkommunikation. Och sen liksom blocka ut ett eventuellt svar. Bara gå, eller stänga av. För jag förstår ju, detta är inte mitt problem, utan den personens, det vet jag…sen länge. Man jag är sån optimist. Fast nu är gränsen definitivt nådd. Och jag ska inte repa någon bil. Jag gör aldrig sånt, man jag skriver om det. På så sätt blir det som min mamma en gång sagt: Den här personen är sänd till dig för att DU ska bli en bättre människa så då får man väl säga….tack?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen